Vanzemaljci rade s vladom SAD tvrdi veteran ratnog vazduhoplovstva i nuklearni fizičar (VIDEO)

Dr Čarls Hol, veteran američkog vazduhoplovstva i nuklearni fizičar deli svoje iskustvo sa vanzemaljskim bićima sa kojima je došao u kontakt u vazduhoplovnoj bazi Nelis u Nevadi 1960 god.

Vanzemaljci rade s vladom SAD tvrdi veteran ratnog vazduhoplovstva i nuklearni fizičar (VIDEO)
Screenshot

S obzirom na količinu dokaza koji su sada dostupni u javnom domenu, priče i svedočenja pojedinaca sa proverenom obrazovnom i vojnom pozadinom zaslužuju da budu saslušani bez podsmeha i otvorenog uma. O kakvim dokazima govorim? Pružam veoma kratak rezime u pasusima ispod iz prethodnog članka koji sam napisao. (Wikileaks Cables Confirm Existence of Extraterrestrial Life). 

Imajte na umu da je ovo veoma minuciozna količina velikih dokaza koji podržavaju NLO/vanzemaljsku stvarnost. Možda će ovo inspirisati one koji su zainteresovani da dalje istražuju, što ponekad može biti neodoljivo!

Početkom maja, istraživači, aktivisti, politički lideri i visoko rangirano vojno/agencijsko osoblje iz celog sveta svedočili su o realnosti NLO/vanzemaljskog fenomena pred nekoliko bivših članova Kongresa Sjedinjenih Država. Da gledam intervju sa bivšim predsedničkim kandidatom iz 2008. i bivšim kongresmenom Majkom Gravelom (koji je učestvovao na saslušanjima) 

Pre nedavnog saslušanja o NLO-ima i vanzemaljskom životu, imali smo eksplozivne izjave NASA-inih astronauta i profesora, možete pogledati neke od tih izjava.

Ne samo da je svet čuo od svih tih kredibilnih ljudi, već je bio upućen i u zvaničnu dokumentaciju koju su objavile desetine vlada širom sveta koje su iznele realnost fenomena NLO- a. Dokumenti ukazuju na to da NLO-i zabrinjavaju vlade i ulažu značajno vreme, trud i resurse da ih prouče. Osim vlada, agencije kao što je Nacionalna bezbednosna agencija takođe su objavile zvanične dosijee u vezi sa NLO-ima, neke od ovih prethodno poverljivih dokumenata možete pogledati ovde.

Sada je činjenica da se NLO-i prate na radaru, izvodeći manevre koji prkose našoj ideji fizike. Mlaznjaci su stalno skremblovani da ih bolje pogledaju. Ovo više nije teorija zavere, to je činjenica. Objavljivanje dosijea počelo je početkom 2007. Od tada su objavljivali hiljade stranica svake godine, a najnovije objavljene u junu 2013. Možete ih pogledati OVDE.
Pogledajte video ispod da biste preslušali tip iskustava koje dr Hol mora da podeli sa nama.