STRAVIČNO: Pogledajte ugovor s Fajzerom, pa onda razmislite kakve vakcine primate!

Ugovor Evropske unije s kompanijom "Fajzer" oko vakcina protiv Kovida-19, je tajna ne samo za narod, već i za članove Evropskog parlamenta, koji su dobili javno odobreni ugovor potpuno zamaskiran! Nema sumnje da je sličan, netransparentan ugovor sa "Fajzerom" i drugim proizvođačima vakcina potpisala i Srbija.

STRAVIČNO: Pogledajte ugovor s Fajzerom, pa onda razmislite kakve vakcine primate!
Screenshot: Tviter

Rumunski poslanici u Evropskom parlamentu su se zbog ovoga pobunili i održali govor za pamćenje u Briselu.

– Ni jedan medicinski tretman ne sme da bude primenjen ukoliko se pojedinac sa njim ne složi i ako o njemu nije potpuno informisan. Kovid sertifikati su kršenje prava ljudi, na koja se vi ovde u takozvanoj najdemokratskijoj instituciji Evropskom parlamentu, često pozivate.

Uslovljavate ljude da protivno svojoj volji prime vakcine, a nisu ni odgovarajuće informisani o tim vakcinama. Zato pozivam sve ljude u Evropi da postavlje pitanje svojim vladama o tim vakcinama.

Ovde u Evropskom parlamentu smo tražili pristup celokupnom ugovoru EU sa „Fajzerom“ i proizvođačima drugih vakcina protiv korona virusa. Evo šta smo dobili: potpuno zamračen ugovor, a onda terate ljude da prime vakcine, branite im da idu posao, u prodavnice, restorane!

Branite ljudima da se slobodno kreću iz jedne zemlje u drugu!  Ovo je nečuveno! Pogledajte ove crne stranice, jel je ovo princip demokratije, jel ovo transparentnost? Novac naroda Evrope je dat lažovima.

Video titlovan