Skriveni podaci fajzera pokazuju da su SVE bockane žene u trudnoći izgubile svoje nerođene bebe

U tužbi koju su podneli Javni zdravstveni i medicinski profesionalci za transparentnost proizvedeni su dokumenti fajzera koji pokazuju da je njena vuhanska koronavirus (Covid-19) bocka izazvala sve trudne majke na kojima je testirana na spontani život.

Skriveni podaci fajzera pokazuju da su SVE bockane žene u trudnoći izgubile svoje nerođene bebe
Ilustracija

Pod naslovom, "Kumulativna analiza izveštaja o nepovoljnim događajima posle autorizacije", izveštaj fajzera u kojem su opisani događaji prijavljeni do februara 2021. (PDF)

Tabela 6 izveštaja pod nazivom "Informacije o nestalima" otkriva pod prvom temom "Upotreba u trudnoći i laktacija" sledeću izjavu:

"Ishodi trudnoće za 270 trudnoća zabeleženi su kao spontani abortus (23), ishod na čekanju (5), prevremeni porođaj sa neonatalnom smrću, spontani abortus sa intrauternom smrću (po 2), spontani abortus sa neonatalnom smrću i normalan ishod (po 1). Nije obezbeđen ishod za 238 trudnoća (imajte na konto da su za svakog blizanca zabeležena 2 različita ishoda, a oba su prebrojana)."

Uzete po vrednosti lica, to bi sugerisalo da je od 270 trudnoća bilo 23 spontana abortusa, pet "ishoda na čekanju", dva prevremena porođaja sa neonatalnom smrću, dva spontana abortusa sa intrauterinom smrti, jedan spontani abortus sa neonatalnom smrću i jedan normalan ishod. Međutim, postoji i ona nezgodna izjava: "nije obezbeđen ishod za 238 trudnoća".

"Dakle, zaista nemamo pojma šta se desilo sa 243 (5 + 238) trudnoća ovih ubrizgane žene; oni jednostavno nisu uključeni u izveštaj", izvestio je Principia Scientific International.

"Ono što znamo je da od 27 prijavljenih trudnoća (270 oduzimanja 243), ima 28 mrtvih beba! To izgleda znači da je neko bio trudna sa blizancima i da je 100 posto nerođenih beba umrlo."

Fajzerove snimke okončava ljudski život

Moguće je da je pet "ishoda na čekanju" rezultiralo normalnom isporukom. To znači da je, u najboljem slučaju, samo 87,5 posto beba koje žive unutar "potpuno bockanih" materica umrlo za razliku od 100 posto.

U svakom slučaju, ovo je još uvek užasan ishod. Nijedna beba ne bi trebalo da umire od posledica ovih injekcija ako su zaista "bezbedne i delotvorne" kao što se tvrdi, a ipak izgleda da ubijaju većinu ili sve nerođene bebe.

Ispostavilo se da je Fajzer sve ovo pokušao da zataška člankom pod nazivom "Bezbednost i efikasnost bocke BNT162b2 mRNA Covid-19", koji je objavljen u Časopisu za medicinu Nove Engleske (NEJM) na Dec. 31, 2020.

Ovaj rad pokušava da prikrije činjenicu da je u prvom tromesečju trudnoće injekcija Fajzera izazvala 82 posto onih koji su ga primili na pogrešno. Kanadski Savez za brigu o kovidu izvestio je o ovoj studiji narednog meseca, izlažući je kao potpunu sramotu.

"Studija naklonjena Fajzeru je potpuna prevara", izvestio je Principia Scientific International. "što je dopunjen pogrešnim predstavljanjem i obmanjujućim metodama."

"Te injekcije su kriminalne; tačka", dodala je grupa, naglašavajući činjenicu da niko ne bi trebalo da ih uzima.

Svetski savet za zdravlje sastavio je Deklaraciju o prekidu i želji koja se servira svim vladama, klinikama, bolnicama, medicinskim regulatornim telima, lekarima, medicinskim sestrama, političarima i "svima koji na bilo koji način učestvuju u proizvodnji, brodarstvu, distribuciji, unapređenju ili administraciji tih injekcija".

"Poruka svima koji učestvuju u ovim kampanjama ubrizgavanja je 'Stani odmah. Ovo je zločin. Bićete krivično i civilizovano odgovorni. Mačka je izašla iz torbe. Pravda dolazi", objašnjava PSI o inicijativi.

"Molimo vas da čuvate fotografije i beleške o tome kome, kada i gde se servira deklaracija i obaveštenje. Finalizujemo više resursa na internet stranici Svetskog saveta za zdravlje da bismo postavili te fotografije i detalje."