Prema Deklasifikovanim dokumentima, posetila su nas vanzemaljska bića iz drugih dimenzija.

U današnje vreme se mnogo pričalo o međudimenzionalnim svetovima, posebno o tome šta je sa velikim hadronski sudarač u CERN-u zvanično otpušten nedavno da bi krenuo u lov na njih.

Prema Deklasifikovanim dokumentima, posetila su nas vanzemaljska bića iz drugih dimenzija.
Ilustracija

Dok svi razmatramo odakle bi vanzemaljci mogli da dođu i da li su druge dimenzije zapravo činjenica, a ne Fikcija, dolazi ovaj veoma važan dokaz ljubaznošću F.B.I! 

I ovo je veoma istinita priča ljudi, FBI je priznao da su nas posetila "bića iz drugih dimenzija".
FBI link ovde: http://vault.fbi.gov/

Da budemo iskreni, veoma je iznenađujuće da je FBI pokazao tako veliko interesovanje za celu studiju NLO fenomena?! Ali, da li je zaista toliko iznenađujuće kada ljudi prijavljuju viđenja NLO-a prilično od početka vremena, ne baš!  Pretpostavljam da bi čak moglo da bude moguće da postoji mnogo naučnofantastičnih filmova koji su zapravo zasnovani na stvarnim događajima, ili kako ih neki čak nazivaju "curenjem informacija" širu javnost, koje je dala vlada kako bi se namerno podigla svest kod stanovništva? Podsvesno podsmešavanje tog semena u sve naše mozgove da su vanzemaljci zaista sa nama!

(Bliski susreti treće vrste – Da li je moguće da su neki filmovi naučne fantastike snimljeni da nas 'edukuju' o vanzemaljcima?)

Još 2011. godine nakon što su postojali neki važni dokumenti koji su "deklasifikovani" izveštaj koji je napisao specijalni agent FBI 1947. Upravo ovaj specijalni agent FBI, koji je bio potpukovnik čiji je identitet ostao anoniman zbog "nacionalne bezbednosti" prikupio je brojne količine podataka o NLO fenomenima nakon što je dugo godina intervjuisao i proučavao fenomene.

Deo FBI dokaza

Prema nekim od ovih uzbudljivih, ali pomalo bizarnih neočekivanih izveštaja i "Deklasifikovanih" dokumenata, posetila su nas brojna vanzemaljska bića, od kojih su neka, ne samo sa drugih planeta izvan naših, već i iz drugih dimenzija. Izgleda da neka od ovih vanzemaljskih bića potiču iz 'eteričnog suživota aviona' unutar našeg fizičkog univerzuma. Ovi neverovatni "entiteti", koji očigledno mogu da se "materijalizuju" na našoj planeti pojavili su se kao ogromne 'providne figure'.

(Džinovske 'providne figure' posećuju Planetu Zemlju – prema FBI)

Pogledajte ispod transkript nekih od najvažnijih detalja izveštaja za koje svi treba da znate:

1. Deo diskova nose posade, drugi su pod daljinskim upravljačem
2. Njihova misija je mirna. Posetioci razmišljaju da se smeste u ovaj avion
3. Ovi posetioci su nalik ljudima ali mnogo veći po veličini
4. Oni nisu iznuruju ljude sa Zemlje, već dolaze iz sopstvenog sveta
5. Oni ne dolaze sa planete dok mi koristimo reč, već sa eterične planete koja se prepliće sa našom i nije nam uočljiva
6. Tela posetilaca, i letelica, automatski se materijalizuju na ulasku u vibracionu stopu naše guste materije
7. Diskovi imaju vrstu blistave energije ili zraka, koji će lako dezintegrišeti svaki napadački brod. Ponovo uđu u eteriku po svojoj volji, i tako jednostavno nestanu iz naše vizije, bez traga

8. Region iz kojeg dolaze nije "astralni avion", već odgovara Lokasu ili Talasu. Studenti ezoterične stvari će razumeti ove uslove.
9. Do njih se verovatno ne može doći preko radija, ali verovatno mogu biti i radarom. ako se za to može osmisliti sistem signala (aparat)
Dodatak: Loke su ovalnog oblika, ovalne dužine sa metalom otpornim na toplotu ili aloja još uvek nije poznata prednji kavez sadrži kontrole, srednji deo laboratorije; zadnji deo sadrži naoružanje, koje se u suštini sastoji od moćnog energetskog aparata, možda zraka.