Podaci CDC-a pokazuju da je smrt milenijalaca porasla za 84% nakon mandata COVID-19 bocke

Podaci Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) dokazuju da je došlo do porasta smrtnih slučajeva među milenijalcima u SJEDINJENIM Državama nakon primene mandata vuhanske koronavirusa (COVID-19).

Podaci CDC-a pokazuju da je smrt milenijalaca porasla za 84% nakon mandata COVID-19 bocke

Prema podacima, milenijalska generacija u SAD pretrpela je više od 61.000 viška smrtnih slučajeva samo u drugoj polovini 2021. godine.

Edvard Daud, bivši portfolio menadžer investicione firme BlekRok sa Vol Strita, koji je napravio karijeru od krckanja brojeva za donošenje važnih investicionih odluka, nedavno je izašao u javnost sa svojom analizom podataka CDC-a.

Na sajtu društvenih mreža Gettr, gde je Daud prvi put objavio rezultate svoje analize, napisao je da je milenijalska generacija doživela "događaj iz Vijetnamskog rata", istakavši da je 58.000 Amerikanaca poginulo tokom tog sukoba.

"Shvatite da ti podaci dolaze iz CDC-a", rekao je novi američki novinar Ben Armstrong u epizodi svoje emisije na medijskoj mreži "The Ben Armstrong Show".

"Dakle, znate, najverovatnije je još gore od onoga što izveštavam, jer znate, CDC nije bio iskren i sve ostalo", nastavio je on.

"Moglo bi se reći da je CDC vodio Vijetnamski rat milenijalcima", kaže Armstrong. "I mislim da je ovo niska stvar, narode. Koristi CDC, koji je prikrljivao i lagao sve [o] svojim stvarima, tako da znate da to mora da bude na niskom nivou. Mora da bude. To su stvari za koje misle da izgledaju dobro."

Milenijalci doživeli događaj "najgoreg viška smrtnosti" zbog bocki COVID-19

U intervjuu za emisiju Stiva Banona "Ratna soba", Daud je opisao ono što je smatrao "šokantnim" i nazvao ga "najgorim viškom smrtnosti, čini mi se, u istoriji".

Prema Daudovim analizama, milenijalci u SAD, odnosno ljudi starosti između 25 i 40 godina, doživeli su porast viška smrtnosti od 84 posto u jesen 2021. godine.

To je bio najveći porast viška smrtnih slučajeva među svim starosnim grupama prošle godine. Bio je sedam puta veći od viška smrtnih slučajeva među Tihom generacijom, rođenom između 1928.

Daudovi podaci takođe naglašavaju da je porast viška smrtnih slučajeva pogodio milenijalce u isto vreme kada su uvedeni mandati za vakcinu COVID-19.

"A onda se [višak smrtnih slučajeva] ponovo ubrzao do kraja godine", rekao je Daud. To se poklapa sa vremenom kada su u Sjedinjenim Državama uvedene bocke za pojačivače COVID-19.

"Mislim da je ovo pušački pištolj da bocke izazivaju višak smrtnosti u svim starosnim grupama", kaže Daud. "Pa, reći ću koju reč. To je stara reč, ali je treba ponovo uvesti u razgovor. To se zove democid: Smrt od strane vlade. Tako je vlada, kroz mandate, ubijala ljude."

Daud je istakao da je procena 61.000 viška smrtnih slučajeva među milenijalcima u 2021. godini mala procena. "Potrebno je vreme da se prijavi smrt milenijumskog uzrasta, jer to obično nisu smrtni slučajevi u bolnicama", rekao je on. "Dakle, ti podaci će biti ažurirani i verovatno će pokazati taj kontinuirani, uznemirujući trend."

Daud je rekao da je radio sa stručnjakom za osiguranje na sastavljanju i analizi podataka. Radio je i sa Bruk Džeksonom, zviždačem koji je angažovan da radi na jednom od Fajzerovih kliničkih ispitivanja za svoju bocku.

Poznanik sa Vol Strita, koga je Daud nazvao višim glavnim oficirom za rizik, ili aktuarom, saznao je za Daudovo istraživanje i tražio da uporedi beleške. To navodi Dauda da veruje da će finansijska zajednica uskoro reagovati na višak smrtnih slučajeva izazvanih vakcinama.

"Ako ste na Vol Stritu i još uvek mislite da su Fajzer i Moderna dobre kupovine, imam vesti za vas: dolaze neki katalizatori koji verovatno neće biti dobri za održavanje tih deonica", kaže Daud. On je dodao da ih zaštita od odgovornosti koju savezna vlada ovog puta priušti kompanijama velike farmaceutske kompanije verovatno neće zaštititi.

Pogledajte ovu epizodu serije "The Ben Armstrong Show" dok voditelj Ben Armstrong ulazi u detalje o podacima CDC-a koji dokazuju da su milenijumske smrti u SAD porasle nakon uvođenja coVID-19 mandata bocke.