Ovaj medicinski podatak američkog dod-a je eksplozivan – mejnstrim medijima je naređeno da ih ignorišu

Američki senator Ron Džonson je 1. februara 2022. poslao pismo sekretaru DOD Lojdu Ostinu u kojem je naglasio dramatičan porast nepovoljnih događaja zabeleženih u Bazi podataka o medicinskoj epidemiologiji odbrane (DMED) nakon što su bocke otkotrljane u vojsku.

Ovaj medicinski podatak američkog dod-a je eksplozivan – mejnstrim medijima je naređeno da ih ignorišu
US Army

Ako su bocke zaista "bezbedne i delotvorne", ova povećanja je teško objasniti.

Originalni podaci

Evo resursa sa originalnim podacima:

Džonsonovo pismo na 3 strane sekretaru DOD Lojdu Ostinu III

– Matična stranica Renz Law (uključuje video intervjue)

– Renz Law page on the DMED data with graphs (summary of the data)

 Excel tabela sa svim brojevima. Imajte na umu da su brojevi u ljubičastim kodiranim redovima „ispravljeni“ podaci koji su izdati nakon što je uočen „kvar“. Hospitaliziran znači da je pacijent bio u bolnici. Ambulante su statistika za ambulantne pacijente. Takođe imajte na umu da je procentualna kalkulacija pogrešna: trebali su oduzeti 1 jer je „povećanje od 2X“ isto što i „povećanje od 100%.

Osnovni podaci o DMED-u

O DMED-u možete pročitati ovde. U suštini, to je zvanična baza podataka 1,4M aktivnih doD servisnika.

Za brzi uvod u bazu podataka, preporučujem vam da pogledate ovaj 2-minutni video na kojem dr Robert Maloun govori o DMED bazi podataka: Dr Malone navodi da DOD briše podatke iz it baze podataka kako bi prikrio štetu koju su načinili "bocke".

Zašto su DMED podaci toliko važni

Postoji 14 razloga zbog kojih su DMED podaci veoma važni.

    1. Sami pojedinačni lekari shvataju da bocke nanose štetu dokumentovanu u DMED bazi podataka. Prema insajderu sa kojim sam razgovarao, oko 40 odsto vojnih doktora shvata šta se dešava, ali lekari u vojsci ne mogu da govore protiv bocke jer im je naređeno da ništa ne govore. Svi ovi doktori moraju da ćute. Podaci u DMED-u su njihov glas.

2. Originalni DMED podaci su izgleda veoma pouzdani. Teško je bilo kome da traži izgovore za povećane stope u DMED bazi podataka koje se citiraju u ovom pismu jer su tipovi događaja sa povećanjem potvrđeni u VAERS bazi podataka. Za razliku od VAERS-a, ova baza podataka ne može biti odbačena pomoću argumenata za mahanje rukom. DMED nije samo-prijavljena baza podataka u kojoj su stope izveštavanja nepoznate. To je potpuno prijavljena baza podataka u kojoj su svi izveštaji zdravstvenih provajdera. Ukratko, ako su bocke bezbedne, DMED podatke je teško objasniti. Na primer, ne možete da zakačite porast događaja u 2021. godini na COVID-u pošto je ukupna stopa bolničkih događaja opala u 2020. godini (u odnosu na 2019. godinu) i u originalnim i u ispravljenim rezultatima. Napomena: DoD sada tvrdi da su podaci za 2016-2020. godinu bili pogrešni i da su izdali ispravljene vrednosti (grafikon sa desne strane):

3. To su apsolutna povećanja kamatnih stopa. U VAERS-u, često ćemo upoređivati osnovnu stopu događaja u prethodnim godinama sa tekućom godinom da bismo tražili signal. Ovo je "signal za razlikovanje" tako da su visoke vrednosti moguće. Na primer, prijavljena stopa VAERS-a za plućnu emboliju je 3 godišnje. Recimo da ide na 300 godišnje, skok od 100X. Ali ako su osnovne stope PE 1000, onda na apsolutnoj osnovi, ovo je samo povećanje od 0,3X. Tako da su veliki apsolutni skokovi veoma značajni. Ovo je upravo ono što imamo u DMED bazi podataka: veoma veliki apsolutni skokovi.

4. Veličine efekata su ogromne. Na primer, stope hipertenzije su porasle za 21X u odnosu na prosek 2021. Oboljenja nervnog sistema povećana su za faktor 10.

5. Niko to ne može da objasni. Ako nije bocka uzrokovala ova ogromna povećanja nepovoljnih događaja, šta je to bilo?

6. Vojska briše slučajeve da bi veličina efekta bila manja.

7. To je odličan "početak razgovora" sa vašim pro-vax prijateljima, lokalnim zakonodavcima, lokalnim zdravstvenim vlastima i omiljenim proveravačima činjenica. Jednostavno postavite jednostavno pitanje: "Kako objašnjavate ova dramatična povećanja stope u 2021. To posebno dobro funkcioniše na sastancima Gradskog veća, sastancima školskih odbora i sa zakonodavcima.

8. Simptomi sa povećanjem odgovaraju VAERS podacima. Teško je tvrditi da je podizanje stope događaja posledica nečeg drugog jer a) raspon povišenih simptoma je tako veliki i b) simptomi u DMED-u koji se povišeno podudaraju sa simptomima u VAERS-u koji su povišeni.

9. DoD je u panici zbog ovog curenja informacija. Ti podaci nikada nisu trebali da procure. Jedini razlog što je procureo je zbog napora tri zviždača unutar DOD-a. Prema insajderu sa kojim sam razgovarao, DoD nema pojma kako će to da zataškaju. Jedino što su uradili je da tvrde da su podaci za 2016-2020 nedovoljno prijavljeni, ali ovo se ne poklapa sa realnošću kao što objašnjavam u nastavku.

10. Namerno mejnstrim zataškavanje štampe. Postoje dokazi da je novinarima mejnstrim medija naloženo da ne pokrivaju ovu priču ili razgovaraju sa Tomom Rencom. Proverio sam ovo tražeći članke o Rencu u Njujork Tajmsu i CNN-u. Tako da ćete o tome čuti samo iz alternativnih medija. Razmisli o tome... ovo je jedna od najsjajnijih priča godine (ako ne i decenija) i mejnstrim štampa je uopšte ne pokriva? Šta vam to govori? Ne moraš da imaš mnogo veština kritičkog razmišljanja da bi to shvatio. To vam uglavnom govori sve što treba da znate: postoji masovno prikrivanje nepovoljnih događaja.

11. Uništava kredibilitet CDC-a. Upravo sam završio gledanje poslednjeg sastanka ACIP-a na kojem su zvaničnici CDC-a rekli da nema bezbednosnih signala (osim miokarditisa) i u VAERS i u VSD sistemu. Za divno čudo, nije bilo smrtnih slučajeva od bilo koje MRNA bocke. Nula. Takođe se postavlja pitanje kako bi oni uopšte mogli potpuno da ignorišu sve bezbednosne signale u DMED bazi podataka. Nisu ni razmatrali. Međutim, malo je verovatno da će ikada odgovoriti na to pitanje. Ali kada republikanci dođu na vlast u Senatu 2023, očekujem da senator Džonson pita Rošel Walensky zašto CDC ignoriše ovu bazu podataka.

12. Vojska ne može efikasno da je opovrgne. Nakon što su suočeni sa podacima, sada tvrde da su podaci od 2016. do 2020. godine bili pogrešni. Problem je što su njihovi novi brojevi besmisleni kao što objašnjavam u nastavku.

13. Simptomi koji nisu bili povezani sa bockama nisu povišeni 2021. godine. Simptomi nevezani za vakcine nisu povišeni. Dakle, ako je došlo do toga da je greška u podacima uzrokovala smanjenu stopu izveštavanja, kako to da su samo događaji vezani za vakcinu povišeni 2021?

14. Ukupne stope bolničkih događaja opale su u 2020. godini (u odnosu na 2019. godinu) i u originalnim i ispravljenim rezultatima. Ono što je jedinstveno u bazi podataka DMED-a je da vojne bolnice ne dobijaju COVID podsticaje. Ukupna stopa bolničkih događaja opala je u 2020. Ako je COVID tako opasan, kako to da objasne?

Razgovarao sam sa doktorom u vojsci koji je potvrdio visoku učestalost događaja izazvanih bockom u njegovoj praksi

Ovaj lekar procenjuje da je 85 odsto vojske bockano, iako je ukupno vojni zvaničnik 93 odsto.

Doktor je odgovoran za hiljade članova službe i ima desetine značajnih povreda bocki koje su VAERS izveštajne (od kojih većina nije podneta).

To je značajna nepovoljna stopa događaja od preko 0,75 odsto, ili, skoro 1 od 100 vojnika je bocka povređena, od kojih su neki veoma ozbiljni.

Važno je napomenuti da su vojnici čvrsti i da ne žele ništa na svojim medicinskim kartonima što bi moglo da ograniči njihove odgovornosti. Mnogi jednostavno ne prijavljuju ozbiljne simptome. Dakle, naša stopa povreda bocke od 75% je verovatno potcenjivanje. I zapamtite, ovo je u veoma zdravoj mladoj populaciji.

Ovaj doktor ima nula VAERS izveštajnih povreda u skoro dve decenije. To sugeriše da je povećana stopa izveštajnih nepovoljnih događaja iz ovih bocki daleko veća od 500X. Ali drugi lekari koje poznajem sa većom praksom prijavljuju povišenu stopu od 600 do preko 20.000 iz injekcija ove godine. Ukratko, broj nepovoljnih izveštaja o događajima iz ovih bocki je van grafikona u poređenju sa drugim bockama. To sugeriše da je povećanje stope nepovoljnih izveštaja o događajima u VAERS-u 30X zato što je bocka opasna, a ne od prijavljivanja pristrasnosti. Takođe se ukazuje da je VAERS ove godine ozbiljno nedovoljno prijavljen u odnosu na druge godine za najmanje 10 faktora. FDA je pretpostavila da je VAERS preterano prijavljen u poređenju sa prethodnim godinama sa 30, naša procena je da je VAERS nedovoljno prijavljen u poređenju sa prethodnim godinama sa 30. Imajte na kraju da ova procena (upoređujući sklonost izveštavanju između godina) ne menja našu minimalnu procenu faktora nedovoljnog izveštavanja za događaje u ovoj godini.

Ovaj doktor nije sumnjao da bocka izaziva ove povrede. Iznova i iznova, teške reakcije (neke nikada ranije nisu viđene u njegovoj/njenoj karijeri) sve su počele da se dešavaju ubrzo nakon bockanja vojnika.

Portparol DOD-a tvrdi da je baza podataka DMED-a bila nedovoljno prijavljena u 2016-2020 godini

PolitiFact "provera činjenica" je zabeležila da:

Međutim, Piter Grejvs, portparol Odeljenja za nadzor Oružanih snaga Odbrambene zdravstvene agencije, rekao je za PolitiFact putem mejla da je 'kao odgovor na zabrinutost pomenutu u novinskim izveštajima' odeljenje pregledalo podatke u DMED-u 'i utvrdilo da su podaci netačni za godine 2016-2020'. 

Zvaničnici su uporedili brojeve u DMED-u sa izvornim podacima u DMSS-u i ustanovili da ukupan broj medicinskih dijagnoza iz tih godina 'predstavlja samo mali deo stvarnih medicinskih dijagnoza'. Brojevi za 2021. godinu su, međutim, bili akušer, što daje 'pojavu značajno povećane pojave svih medicinskih dijagnoza u 2021. godini zbog nedovoljno prijavljenih podataka za 2016-2020'. DMED sistem je preuzet van mreže da bi se "identifikovao i ispravio osnovni uzrok oštećenja podataka".

Ono što je interesantno je da je samo događaj koji se odnosi na nepovoljne događaje izazvane bockama (kako je utvrđeno u VAERS-u) pogođen ovom "korupcijom". To je znači da su ogromna povećanja primećena pre korekcije bila samo na simptomima koji su povezani sa bockom, a ne na drugim simptomima. To čini njihovo "korupciju" objašnjenjem teško je objasniti. Veoma je teško objasniti.

Kako greška u računaru može da utiče samo na simptome povezane sa COVID bockom? To bi bila najneverovatnija greška u istoriji kompjutera. Voleo bih da čujem objašnjenje za to.

Zašto je korupcija uticala samo na godine od 2016. do 2020, a ne i na 2021. godinu? Zašto, kada smo pogledali podatke pre korupcije bili su samo simptomi vezani za povišen broj bocki?

I drugi su šokirani ovim podacima

Nisam jedini koji ima sumnje:

– Dokazi o manipulaciji podacima o bolestima i povredama u američkoj vojnoj bazi podataka sugerišu prevaru i zataškavanje

VOJNI PORTPAROL TVRDI DA JE PET NASUMIČNIH GODINA DOD SISTEMA MEDICINSKOG NADZORA MUČILA OGROMNA GREŠKA

– DMED menja igru o bezbednosti bocki

Što više pokušavaju da zataškaju ovo, postaju saučesnici.

Lako možete sami da odredite ko laže

Želeo sam i sam da se uverim ko laže pa sam izabrao događaj za koji sam dugo govorio da je visoko povišen bockama: plućna embolija. Nisam ja izabrao ovaj događaj. To je pomenuto u mom javnom svedočenju OCIP-a 4. Ali odavno sam naglasio plućnu emboliju kao povišeni nepovoljni događaj od COVID bocki.

Ako preuzmete Rencovu unakrsnu tabelu, pogledajte kartice unakrsne tabele na kojima ima originalne podatke sa leve strane i podatke "nakon što je oštećenje otklonjeno" sa desne strane.

U gore navedenom slučaju, pogledao sam karticu plućne embolije u unakrsnoj tabeli. Procenjuje se da je učestalost PE otprilike 60 do 70 na 100.000 u opštoj populaciji. To znači da bismo za 1,4 miliona pripadnika vojske u bazi podataka DMED-a očekivali manje od 839 do 979 događaja godišnje, s obzirom da su ljudi u vojsci generalno zdraviji od ukupnog broja stanovnika.

Sa leve strane grafikona ispod su brojevi pre nego što je DoD "popravio" podatke 31. januara 2022. godine. Cene na levoj strani su doživele skoro tačno podudaranje sa onim što bi se očekivalo. Za četiri od 5 godina pre bocke, brojke su bile ispod 839. Pa čak i u špicu godine (2020), brojke su ispod 979.

Stope na desnoj strani nakon ispravljanja "korupcije" su jednostavno previsoke da bi se verovalo, otprilike oko 3 puta veće od normalnih stopa. Kako to da objasne?

Ali postoje i drugi primeri manipulacije podacima koji su urađeni, a koji su još očigledniji, čak i potpuno neobučenim posmatračima. Otkriću ih kasnije pošto ne želim da im pomognem da očiste izmanipulisane podatke... ti pušački pištolji biće otkriveni kasnije.

Ispravljeno se povećava iz pisma

Imajte na kraju da su procentualna povećanja nepravilno izračunata u unakrsnoj tabeli i pismu (koje je upravo koristilo brojeve iz unakrsne tabele). Tačni brojevi su prikazani ispod (povećanje od 200% znači da su brojevi povećani za faktor 3).

    1. Hipertenzija – povećanje od 2.081%

2. Bolesti nervnog sistema – povećanje od 948%

3. Maligni neoplazme jednjog gezoga – povećanje od 794%

4. Multiple skleroza – povećanje od 580%

5. Maligni neoplazmi organa za varenje – povećanje od 524%

6. Guillain-Barre sindrom – povećanje od 451%

7. Rak dojke – povećanje od 387%

8. Demielinating – povećanje od 387%

9. Neoplazme štitne žlezde i drugih endokrinih žlezda – povećanje od 374%

10. Ženska neplodnost – povećanje od 372%

11. Plućna embolija – povećanje od 368%

12. Migrene – povećanje od 352%

13. Disfunkcija jajnika – povećanje od 337%

14. Rak testisa – povećanje od 269%

15. Tahikardija – povećanje od 202%

Ovaj podatak (i pokušaj zataškanja koji je usledio) je pušački pištolj

Simptomi koji su povišeni u DMED-u poklapaju se sa povišenim simptomima u VAERS-u?

Kako to da objasne?

Pitajte svoje pro-vax prijatelje, doktore, reportere, službenike javnog zdravstva, članove školskog odbora, članove gradskog veća, i lokalne, državne i savezne zakonodavce kada ih sledeći put vidite da objasne podatke DMED-a. Reći će vam da "gledaju u to i da će vam se vratiti" i nikada neće.

Komentari Džejsona Fildsa, aktivna dužnost u vazduhoplovstvu

Jedan od mojih čitalaca, Džejson Filds, je aktivni potpukovnik u američkom vazduhoplovstvu u jedinici američkih svemirskih snaga. On je odbio da uzme bocku COVID-19 i traži izuzeće od smeštaja bocke od Komande svemirskih sistema i za bocke COVID-19 i za grip

On je ovo istakao:

"Jedan od problema, kao što je pomenuto u postu, jeste to što veliki deo vojne medicinske zajednice nije voljan da prepozna i/ili zabeleži moguće povrede bocke. Imam veliki broj dokumentovanih slučajeva gde pripadnici vojske koji veruju da su pretrpeli ozbiljnu povredu bocke totalno oduvani od strane vojne medicinske zajednice. Pripadnicima vojske je rečeno 'nema šanse' ili 'garantujem' da pitanja nisu povezana sa bockom. Zamislite brojeve ako je medicinska zajednica ovo ozbiljno shvatala. U svakoj drugoj situaciji smatralo bi se medicinskom zloupotrebom da se ne istražuju u potpunosti ova medicinska pitanja i osnovni uzrok.

Vera u vojnu medicinu među silama je već bila negde blizu kante za smeće pre COVID-a... Sada sedi negde 180 cm ispod deponije. Između maske i bocke prinuda ranga i poverenja medicinske zajednice je sve vreme niska.

Očigledan odgovor na retoričko pitanje 'Koje je opravdanje za njega da ne iznajme takvo naređenje?' ne postoji opravdanje i očigledno je da on to neće uraditi. Niko ne voli da prizna da su pogrešili... posebno vladu i vojsku."

General Ostin mora da se pojača zbog transparentnosti

General Ostin nije providan sa američkim narodom.

Ako bi general Ostin izdao ćebe upućeno svim vojnim doktorima da slobodno i iskreno govore o statistici pacijenata bez straha od odmazde, čuli bismo daleko drugačiju priču nego što sada čujemo.

Međutim, general Ostin, koji bi lako mogao da izda takvo naređenje, nikada neće jer bi to uništilo "siguran i efikasan" narativ i on bi bio otpušten.

U trenutnoj situaciji, sada kada je "mačka izašla iz torbe", činjenica da ne iznajmljuje takvo naređenje za transparentnost kako bi Amerika mogla da čuje istinu govori vam sve što treba da znate.

Nijedan mejnstrim "kontrolor činjenica" neće pitati generala Ostina zašto ne izda takvo naređenje. Mejnstrim štampa takođe neće; neće dirati ovu priču šipkom od 10 stopa. Garantujem ti.

Ako su naši ljudi u uniformi povređeni, to nikada ne bi trebalo da bude zbog namernog naređenja njihovih komandujućih oficira koji zahtevaju od njih da sebi ubrizgaju poznatu opasnu supstancu koja bi mogla da ih ubije ili onesposobi. Imaju pravo da znaju istinu o bockama. Naređivanje mejnstrim medijima i vojnim lekarima da ćute (što je danas slučaj) nije način da istina izađe na ko zna koji će izaći na kraj.

Svaki Amerikanac treba da zahteva da general Ostin dozvoli vojnim doktorima da govore istinu i zaštite ih od odmazde

Svaki Amerikanac treba da zahteva da general Ostin odmah naredi svim vojnim doktorima da iskreno govore o tome šta se dešava sa sopstvenim pacijentima nakon što su bockani i zaštite sve te lekare od bilo kakve odmazde.

Postoji li neko opravdanje za njega da ne iznajmi takvo naređenje? Ne mogu da se setim ni jednog.

Prosledite ovaj članak prijateljima

Veoma je važno da izbacimo ovu priču i da ona ne bude sahranjena kao što bi mejnstrim mediji želeli da bude. Molim vas, podelite ovo široko. Hvala!