Na Arktiku je pao sneg sa plavim nečistoćama.

Jesu li chemtrails ažurirani?

Na Arktiku je pao sneg sa plavim nečistoćama.

Rusija je dom brojnih jedinstvenih i neverovatnih prirodnih fenomena, koji sada uključuju bioluminiscentni sneg koji svetli plavo.

Prošlog meseca, ruski biolog Vera Emelianenko prošetala je obalom Belog mora, visoko u ruskom Arktiku, i primetila nešto vrlo neobično u snegu - plavi sjaj sličan božićnim svetlima. Emelianenko je bio sa Mihailom Neretinom, sinom molekularnog biologa koji je radio u istoj udaljenoj poljskoj stanici, kao i sa dva psa.

Neretin je bio taj koji je prvi primetio čudan plavi sjaj. Kada su krenuli da istražuju, naučnici su primetili da njihovi koraci stvaraju trake eterične plave boje, slične "plavim božićnim lampicama u snegu". Čak su i psi ostavili blistav trag dok su jurili napred, a stiskanje užarenog snega u njegovoj ruci samo je pojačavalo njegov sjaj.

Semjonova je bila zaintrigirana pronalaskom, pa se vratila u stanicu i zamolila fotografa da je prati kako bi mogli dokumentovati fenomen. Oko dva sata obojica su gazili sneg kako bi ga osvetlili, nakon čega su nastale fotografije koje su se razasule po društvenim mrežama. Iste fotografije poslate su naučnicima širom Rusije i svi su bili zaintrigirani ovim fenomenom.

Sledećeg dana Vera Emelianenko je pod mikroskop gurnula grudvu sjajnog snega i, čekajući da se otopi, primijetila nekoliko kopepoda u Petrijevoj posudi. Kada je zabola iglu u njih, zasijali su bledoplavom svetlošću, što je ukazivalo da su izvor eteričnog sjaja.

Poznata kao "morske bube", ova stvorenja se obično nalaze u okeanu na dubini do 100 metara noću, ali se uzdignu samo nekoliko stopa noću kada mogu izazvati upadljivu bioluminiscenciju na plažama.

Ovako sjajni sneg nikada ranije nije viđen na ruskoj biološkoj stanici, iako radi već 80 godina. Ksenija Kosobokova, stručnjakinja za arktički morski zooplankton pri Ruskoj akademiji nauka u Moskvi, rekla je da je retka pojava mogla biti rezultat toga što su kopepodi bili uhvaćeni u jakoj struji koja ih je gurnula na obalu i u sneg.

Urednički komentar Zvezdane Staze: Objašnjenje o škampima izgleda relativno uverljivo, ali iz nekog razloga fotografija ovih rakova pod mikroskopom nije priložena. Osim toga, nije baš jasno kako su ti rakovi generalno završili na Arktiku, a ne na plaži, gde su ih iz nekog nepoznatog razloga odneli, osim što su ispali sa snegom.

Zapravo, u okeanima postoji mnogo svetlećih organizama, od morskih pasa do algi, meduza i uopšteno jednoćelijskih organizama. Ali ono što ih sve spaja je visoka temperatura okoline. Ona vam omogućava da održite složenu biohemijsku reakciju tokom koje se dobija ovo sablasno svetlo. Na temperaturi blizu nule, a još više na hladnoći, ne dolazi do reakcije.

Osim toga, morska struja nije brza pojava, pa čak i ako bi nešto doplivalo tamo na sever, moralo je umreti. Za to vreme, ćelije bi kolabirali, lanac enzima bi se prekinuo i ne bi došlo do luminescencije. Ali čak i ako napravimo 333 pretpostavke i pretpostavimo da je sve bilo baš onako kako je bilo, kako kažu bistri adepti, zašto se to nije dogodilo pre?

Na osnovu ovih jednostavnih i očiglednih razmatranja, svetska zajednica zavere smatra da škampi u plavom snegu nisu u poslu i da je najverovatnije nešto palo iz aviona koji već nekoliko decenija prskaju nekakvim otrovnim hemikalijama po gradovima. Očigledno su uključili neku novu formulu.

Plavi met i takozvani protomolekul, poznatiji kao “Fibi virus”, nude se kao opcije. Reč je o infektivnom patogenu vanzemaljskog porekla koji se pojavljuje u seriji "Ekspanzija" koji ima sposobnost da radikalno promeni oblike života zaražene njime:

Kako se hrabri polarni istraživači nisu bacali jedni na druge skijaškim štapovima ili grizli pse, plavi met u chemtrailsima je najverovatnije isključen. U ovom slučaju, glavni osumnjičeni je virus Phoebus, serija o kojoj je definitivno prikazana s razlogom da zabavi sve. Možda je izazvao mutaciju uobičajene korone u strašnoj pandemiji, a sada će preuzeti mutaciju ljudi, pa pratimo razvoj događaja.