Mlada Splićanka (34) preminula nakon booster doze (Audio)

U svojoj Facebook objavi iz župe su bili morbidno ironični na vesti o Tininoj smrti tvrdeći kako je ugruške na mozgu dobila jer je učinila malu gestu ljubavi aludirajući na crkvene dužnosnike koji su vernike na bockanje pozivali tim argumentom.

Mlada Splićanka (34) preminula nakon booster doze (Audio)

Na društvenim mrežama pojavila se vest kako je mlada medicinska radnica iz Splita, Tina Pocrnja završila na respiratoru s ugrušcima u mozgu nakon što je kao radnica Kliničkog bolničkog centra Split primila booster dozu bocke protiv Covid-a-19. Nažalost, Tina nije izdržala i preminula je od posledica, a to su objavili i u Župi svetog Križa Veli Varoš iz Splita.

Mlada devojka, zaposlena KBC Split, umrla je nakon primanja tzv.booster doze popularne bocke već smo navikli da mediji i zvaničnici odbijaju korelaciju između bocke i iznenadne smrti ubrzo nakon toga...Nadam se da će ovakvi nemili događaji osvestiti one koji su još neodlučni... "njima" je bitno samo da primite bocku...posle toga ih više ne zanimate...na audio snimku možete čuti detalje nemilog događaja...