Koordinator za bocku protiv COVID-a koji je agresivno gurao injekcije mRNA umro neočekivano – je li to bio ubod?

Dr. SarahBeth Hartlage, koordinatorka bocke za korona virus (COVID-19) iz Louisvillea, neočekivano je umrla, prema izveštajima. A čudno je to što niko ne kaže zašto.

Koordinator za bocku protiv COVID-a koji je agresivno gurao injekcije mRNA umro neočekivano – je li to bio ubod?
Ilustracija

Hartlage je bio agresivni zagovornik injekcija MRNA (glasnik RNK) pozivajući ljude na internetu, lično, i na brifingu sa gradonačelnikom Luivila da što pre zasuču rukave za ubode.

U jednom trenutku, Hartlage je tvitovala fotografiju sebe kako otvara kutiju injekcija MRNA zajedno sa natpisom u kojoj objašnjava da je upravo imala "malu posetu fajzer vile".

Kada su federalna regulatorna tela dala zeleno svetlo za injekcije MRNA za decu od pet godina, Hartlage je bio oduševljen. U svakoj šansi koju je imala, Hartlage je gurala ubode na svakoga. Ona je čak vodila gradsku kliniku za bocke, koja je stanovnicima oblasti ubrizgala skoro 120.000 uboda.

Što je najgore, Hartlage je bio veliki zagovornik bocka mandata. Nije bila zadovoljna samo nuđenjem špriceva Kentakijancima: želela je da budu prisiljeni na ljude njenog grada i države.

Onda je Hartlage umrla iz vedra neba. Ona je prisustvovala medicinskoj konferenciji na Floridi kada je navodno pretrpela "iznenadni i neočekivani" gubitak života. Hartlage je u trenutku smrti imala samo 36 godina.

„Osim toga, detalji nisu dostupni“, izveštava Alex Berenson.

Kada javno gurate kovid ubode i pozivate na mandate, gubite pravo na privatnost

U velikoj većini slučajeva, iznenadne smrti kod odraslih osoba mlađih od 40 godina obično su uzrokovane predoziranjem ili samoubistvom. Na osnovu Hartlageovog Tvitera, čini se da nijedan od njih nije slučaj.

U poslednjem tvitu pre nego što je naneta, Hartlage je dala "povike" doktoru niku koji joj se pridružio u reagovanju na vanrednu situaciju usred leta.

"Započinjanje infuzije @ 35k ft, čučanje u prolazu – upotpunjeno turbulencijama – bilo je novo iskustvo!", napisala je ona.

"Resursi u vazduhu su veoma ograničeni, i bilo nam je veoma drago što nas je dočekao EMS na terenu!"

U normalnim okolnostima, uzrok Hartlageove smrti bi prirodno bila privatna stvar. Ali pošto je stalno gurala injekcije za koje se zna da povređuju i ubijaju hiljade ili čak milione mladih ljudi, javnost ima pravo da zna.

Postoji razlog zašto je Fajzer tajno dodao farmaceutski srčani udar svom snimku dečje verzije kovida: zato što mladi ljudi svuda padaju mrtvi od injekcije.

Velike su šanse da je Hartlage doživela sličnu sudbinu. Ali pošto grad Luivil odbija da se pojavi zbog onoga što se desilo, svetu se spekuliše zašto je ovaj bockani žar izgubio život u relativno mladom uzrastu.

"... izgubila je svoje pravo na privatnost kada je nagovarala druge ljude da uzimaju bocku protiv Covida za koje se zna da imaju srčanu opasnost za mlade ljude - i čak je podsticala obavezne bocke", piše Berenson o Hartdubdtscklageu.

“’Iznenadno i neočekivano’ neće uspeti. (Da sam 'umro nakon kratke bolesti', možete se kladiti da bi plavi čekovi na Tviteru insistirali na saznanju da li me je Covid ubio; i bili bi u pravu da pitaju.) ... Grad Louisville mora biti iskren u pogledu onoga što je potrebno. desilo, što pre to bolje.”

U odeljku za komentare na Berensonovom podstaku, jedan momak je napisao da su se slične misteriozne smrti dogodile u njegovom gradu, jedna mladoj mami u njegovoj školi, a druga mladom vatrogascu iz okoline.

"To se dešavalo širom zemlje", dodao je on. "Znamo da bocke ubijaju ljude – podaci o osiguranju ne lažu."

Drugi se našalio da je verovatno predoziranje:

"Previše proteina je smrtonosno, znaš."