Komercijalni pilot kaže da njegove kolege padaju kao muve sa bolovima u grudima nakon bockanja protiv covida

Američki pilot Greg Pearson govori o talasu bolesti nakon ubrizgavanja za koji kaže da se brzo širi u vazduhoplovnoj industriji.

Komercijalni pilot kaže da njegove kolege padaju kao muve sa bolovima u grudima nakon bockanja protiv covida

U nedavnom intervjuu za "Real America's Voice", Pearson je otkrio da mnogi od njegovih kolega pilota "padaju kao muve" sa, kako on opisuje, jakim bolovima u grudima.

Sam Pearson je zapravo morao biti hitno prevezen u bolnicu ubrzo nakon što je primio "bocku" protiv koronavirusa iz Wuhana (Covid-19) jer su mu injekcije izazvale ozbiljne probleme sa srcem.

"Otišao sam u hitnu gde su me brzo priključili na EKG IV, brzo su uradili krvne pretrage i utvrdili da sam u atrijalnoj fibrilaciji", rekao je Pearson tokom dela emisije. “To je glavni uzrok moždanog udara.”

„Mogao sam da udarim na 100 stopa dok sam pokušavao da sletim avion. Mogao sam jednostavno pritisnuti taj štap pre nego što je osoba pored mene uspela išta učiniti. Dok je sve gotovo za mnoge ljude.”

Pearson kaže da i mnogi drugi piloti poput njega doživljavaju i primećuju isto, ali se boje da govore o tome. Oni ne žele da rizikuju da budu otpušteni ili da im se čak potencijalno uništi čitava karijera u znak odmazde zbog govorenja istine.

„Postoji izvestan broj pilota koji se plaše da izađu i progovore… Oni se boje odmazde. Ima momaka koji će raditi sa strašnim bolovima u grudima i glavi. Plaše se da će izgubiti karijeru.”

Bajden uništava avio industriju svojim mandatima

Lažni “predsednik” Joe Biden je u velikoj meri odgovoran za sav ovaj pokolj, kao i izvršni direktori aviokompanija koji provode ovaj genocid nad pilotima i drugim osobljem aviona.

Mnogi od ovih sada napaćenih pilota uopšte ne bi dobili injekciju da nisu bili prisiljeni na to kako bi zadržali posao. Sada kada se mnogi od njih stvarno razbole, nisu sigurni šta da rade ili da li uopšte mogu da pokušaju da potraže pomoć ili lek.

Inače, celi Pirsonov intervju za “Glas prave Amerike” dostupan je na Gab-u.

Ako je ono što Pearson kaže zaista istina, onda se čini kao da letenje više nije sigurno. Jednostavno se ne zna koji bi potpuno bockani piloti mogli nasumično doživeti epizodu, što bi moglo predstavljati katastrofu za sve u avionu.

"Sva ova gužva oko samo nove verzije prehlade", napisao je jedan komentator na Newspunchu. “Naši lideri ne planiraju ništa dobro, kao i uvek.”

“Pre mnogo godina moja majka je preminula, a ja sam bio nezaposlen i jadan,” napisao je drugi. “Prozac je upravo izašao i pomislio da je dobra ideja otići po malo od doktora. Došlo je vreme da obnovim svoju komercijalnu FAA medicinu i zapisao sam da uzimam Prozac. Odbili su moju lekarsku pomoć.”

“Sada nalažu eksperimentalni lek koji piloti uzimaju bez hira. Prilično neverovatno.”

Drugi je sugerirao da bi atrijalna fibrilacija kod pilota mogla biti rezultat električnih signala.

"Nešto uzrokuje da 'napon' pokvari", dodala je ova osoba. “Siguran sam da to mogu učiniti na daljinu. I to sa prilično velike udaljenosti, posebno sada sa 5G.”

Još jedan je napisao da je ovo samo početak užasa koji će uskoro doći i na ostale izbodene.

"Oni ne žele da budete srećni", napisao je drugi. “Žele te mrtvog.”