Durhamska istraga će UNIŠTITI svet Hillary Clinton! GLEDAJ

Neposredno pre izbora 2020. i izbijanja pandemije došlo je do jednog od najvećih poremećaja u političkoj istoriji 2016

Durhamska istraga će UNIŠTITI svet Hillary Clinton! GLEDAJ
DATOTEKA - Ovaj portret iz 2018. godine objavio su SAD Ministarstvo pravosuđa pokazuje SAD u Connecticutu Advokat John Durham. U.S. Advokat John Durham rekao je u petak, 2. 26. 2021. da će podneti ostavku na svoju poziciju glavnog federalnog tužioca u Konektikutu, ali ostaje kao specijalni savetnik koji će nadgledati istragu Ministarstva pravde o poreklu istrage o Rusiji koja je pratila predsedništvo Donalda Trumpa, (Ministarstvo SAD-a pravde putem AP, File)

nije bilo nijedne ankete koja je pokazala da je demokratska moćnica Hilari Klinton pobedila Donalda Trumpa i postala prva žena predsednica SAD-a.

Mediji su Donalda Trampa predstavili kao osobu koju svi mrze! Ali, postojao je jedan problem. Tramp je ljudima više puta dokazao da su mediji propagandna mašina.

Pet godina kasnije, 2021., zahvaljujući Durhamu i njegovoj istrazi, Amerikanci su svesni Trumpa i da njegova pobeda nad Hilary nije bila zbog ruskog uplitanja. Ruski dosluh je proizašao iz Clintonove kampanje.

U videu u prilogu ispod, videt ćete Saru Carter i njenu detaljnu vest o istrazi u Durhamu.

Ona objašnjava kako se sve promenilo tokom pet godina. Bilo je toliko preokreta sa ruskom prevarom, a Carter je priznao da bez obzira u šta verujete, svi putevi vode do Hillary Clinton.

Carter je rekao: „Znam da u proteklih pet i po godina otkako sam počeo istraživati ​​ovu priču, jedan put vas vodi do anti-McCabea, drugi put vodi do Comeya ili Brennan-a. Ali svaki od tih puteva vodi do praga Hillary Clinton i izbora.”

Pogledajte ovaj video ispod: