dr. R. Malone – pionir mRNA tehnologije – o bockanju dece

Poruka roditeljima

dr. R. Malone – pionir mRNA tehnologije – o bockanju dece
Screenshot

Transkript videa

Moje ime je Robert Malone.Ja sam doktor i naučnik.Još važnije,ja sam otac i deda.

Obično ne čitam pripremljene govore ali ovo je toliko važno da imam svaku reč i činjenicu,tačnu naučnu činjenicu. Stojim iza ove izjave sa karijerom posvećenom istraživanju i razvoju bocki.

Bockan sam i sam Cov bockom i generalno sam za bockanje.Posvetio sam celu karijeru da razvijem sigurne i efektbe načine da sprečavam i tretiram infektivne bolesti.Nakon ovoga objaviću tekst ove izjave tako da možete da podelite sa prijateljima i porodicom.

Evo o čemu se radi:Pre nego date da se vaše dete bocka..odluka koja je nepovratna.. želim da znate naučne činjenice o ovoj genetskoj vakcini koja je bazirana na RNA tehnologiji koju sam sam stvorio.

Tri su glavna problema koje roditelji trebaju razumeti pre nego donesu ovu nepovratnu odluku. Prvo je da će ovaj viralni gen biti ubrizgan u roditeljske stranice..ovaj gen forsira telo vašeg deteta da pravi toksične spike/šiljaste proteine ..ovi proteini često izazivaju trajnu šretu u detetovim kritičkim organima.Ti organi uključuju njihov mozak i nervni sistem, njihovo srce i krvne sudove,uključujući krvne ugruške..njihov reproduktivni sistem,i što je još važnije ova bocka može pokrenuti fundamentalne promene u njihovom imunom sistemu.

Najalarmantnije u vezi ovoga je to da jednom kada se ova šteta pojavi ona je nepopravljiva. ..ne može se promeniti.ne možete popraviti lezije unutar njihovog mozga..ne možete popraviti ožiljke na srčanom tkivu.. ne možete popraviti genetski reset imunog sistema.

Ova bocka može izazvati reproduktivnu štetu koja može pogoditi buduće generacije vaše familije. Druga stvar koju treba znati,je u vezi činjenice da ova nova tehnologija nije adekvatno testirana. Trebamo najmanje 5 godina testiranja i istraživanja pre nego zbilja razumemo rizike povezane sa ovom novom tehnologijom. Povrede i šteta od novih lekova obično bude razotkrivena mnogo godina posle.

Molim vas,da upitate sebe,kao roditelj,da li želite da vaše detebude deo najradikalnijeg eksperimenta u ljudskoj istoriji, Jedan finalni zaključak..razlog zašto bi vašu decu bockali je laž..vaša deca ne predstavljaju opasnost svojim roditeljima i bakama i dekama.

U stvari obrnuto.Njihom imunitet nakon dobijanja covida je kritičan da spasi familiju,ako ne i svet od ove bolesti. Konačno,da sumiram,nema koristi za vas ili vašu porodicu da se vaše dete bocka protiv malog rizika virusa naspram poznatog zdrastvenog rizika od bocke s kojim bi vi i vaša deca morala živeti do kraja vaših života. Analize koristi i štete nisu ni blizu za upotrebu ove bocke na deci.Kao roditelj i deda,moja snažna preporuka vama je da se oduprete i borite da zaštitite vašu decu.