Dr Brajan Ardis objavio ogromne navode: Virus K-19, bocke i neki tretmani potiču od ZMIJSKOG OTROVA

Dr Brajan Ardis je ove nedelje pravio talase sa tvrdnjama da virus K-19, bocke i najmanje jedan tretman kovida potiču od molekula zmijskog otrova (Kralja Kobre, da budemo precizniji).

Dr Brajan Ardis objavio ogromne navode: Virus K-19, bocke i neki tretmani potiču od ZMIJSKOG OTROVA
Ilustracija

Prvi intervju o tome objavio je juče Stju Piters u "Red Voice Media" u spotu u dokumentarnom stilu pod nazivom "Gledajte vodu". U videu, Brajan Ardis izražava zabrinutost da su molekuli povezani sa zmijskim otrovom (peptidi ili proteini) mogli da se slivaju u vodovod (ili da se puste putem drugih metoda kao što je aerosolizacija) kako bi se stvorio K-19 "epidemijski" scenario straha koji je na kraju oterao ljude u kovid bocke, zaključavanja, maske.

O istoj temi smo intervjuisali i dr. Ardisa. U uglavnom neuređenom intervjuu, dr. Ardis je podelio s nama svoje opsežno istraživanje koje povezuje zmijski otrov s antitijelima, proizvodnjom bocke i jezivo sličnim nuspojavama uočenim od mRNA bocka i tretmana kovida. Kako dr. Ardis objašnjava u videu (ispod), svaka pojedinačna nuspojava koja se pripisuje K-19 takođe je poznata posledica izlaganja toksičnom otrovu.

"VenomTech" je upravo najavio Targeted-Venom Discovery Array za nove farmaceutske intervencije

Svakome ko još uvek ne shvata da se zmijski otrov rutinski koristi za razvoj farmaceutskih i medicinskih intervencija, pogledajte današnju objavu kompanije koja se zapravo zove "VenomTech". Oni se hvale: "Targeted-Venom Discovery Array™ (T-VDA™) biblioteke pružaju istraživačima jednostavno rešenje za brzo ekranizaciju hiljada pojedinačnih delova otrova, sa svakim nizom posebno dizajniranim da maksimalno pogode određenu metu."

Generalni direktor VenomTech-a, Paul Grant, je čak nastavio:

"Venomtech je na čelu istraživanja otrova za otkrivanje droge više od decenije. Kroz taj odnos sa Čarls River Laboratorijama – globalnim liderom za istraživanje ugovora o otkrivanju droge – sada možemo da prikažemo našu inovativnu tehnologiju, upoznajući širu industriju sa potencijalom otrova za uspešnu isporuku više tragova, brže, za širok spektar ciljeva."

Danas su Natural  kontaktirali Gilead Sciences, tražeći intervju sa njihovim glavnim naučnim službenikom kako bi odgovorili na ove navode i predstavili njihovu stranu priče o ovom važnom pitanju. Do sada nije primljen nikakav odgovor od Gileada.

InfoWars je takođe izveštavao o ovoj novonastaloj priči. "Brza pretraga interneta otkriva mnoštvo mejnstrim medijskih publikacija koje su na početku epidemije Kovida priznale da je možda izvedena od zmija", izvestio je InfoWars.com. "Od naučnoameričkog do CNN-a, teorija o zmiji je u početku bila široko promovisana."

U toj priči se navode Naučni Amerikanac i njegov članak iz 2020. godine "Zmije bi mogle da budu originalni izvor izbijanja novog koronavirusa u Kini".

U toj priči se navodi sličnost između SARS-CoV-2 i zmijskog genetskog materijala, navodeći:

Zmije – kineski krait i kineska kobra – možda su originalni izvor novootkrivenog koronavirusa koji je ove zime izazvao epidemiju smrtonosne zarazne respiratorne bolesti u Kini.

Dr Ardis veruje da je otrov kobre korišćen kao polazna tačka za povećanje funkcije SARS-CoV-2, čime se virus efikasno pretvara u sistem za isporuku tereta nalik otrovu koji truje telo slično kao ujed zmije.

Takođe iz naučno-američke priče:

Istraživači su koristili analizu proteinskih kodova naklonjenih novom koronavirusu i uporedili ga sa kodovima proteina iz koronavirusa koji se nalaze u različitim životinjskim domaćinima, kao što su ptice, zmije, mrmoti, jež, manis, slepi miševi i ljudi. Iznenađujuće, otkrili su da su kodovi proteina u 2019-nCoV najsličniji onima koji se koriste kod zmija.

Kako InfoWars izveštava:

Studija iz 2021. godine takođe je povezala kineski Krait i King Kobru sa proteinom K-19, objašnjavajući: "otkriće motiva nalik superantigenu u proteinu S1 Spajk, kao i još dva motiva nalik neurotoksinu koji imaju peptidne sličnosti sa neurotoksinima iz Ophiofagusa (kobra) i Bungarus genera

Kasnije tokom intervjua, dr Ardis se dotakao činjenice da je hidroksihlorokin, ošamućen od strane medija, poznat po tome da blokira nikotinske receptore u mozgu da ne budu povređeni otrovom kobre i vajpera.

Navedena studija ima pravo: "Peptidi nalik toksinu u plazmi, urinu i fekalnim uzorcima pacijenata COVID-19." Zaključuje: (naglasak dodat)

Prisustvo peptida nalik toksinu potencijalno bi moglo da bude povezano sa INFEKCIJOM SARS-CoV-2. Njihovo prisustvo sugeriše moguću povezanost između COVID-19 bolesti i oslobađanja u organizmu (oligo-)peptida gotovo identičnih toksičnim komponentama otrova od životinja.

Pogledajte intervjue dr Ardisa ovde

Da li je dr Ardis u pravu u vezi zmijskog otrova porekla kovida, vakcina i nekih tretmana kovidom? Njegove dokaze predstavljamo u sledećim intervjuima, koji su prepuni detaljnih citata iz medicinskih časopisa i izvora vesti. Kao što je ranije rečeno, kontaktirali smo Gilead Sciences da zatražimo odgovor, ali do sada nismo dobili nikakav odgovor.

Evo delova 1 i 2 intervjua,

Prvi i drugi deo: