Dok ste bili hranjeni propagandom i lažima o Rusiji-Ukrajini, guverner Velike Britanije je objavio izveštaj u kojem potvrđuje

da trostruko bockani sada čine 4 od svakih 5 smrtnih slučajeva Covid-19 u Engleskoj

Dok ste bili hranjeni propagandom i lažima o Rusiji-Ukrajini, guverner Velike Britanije je objavio izveštaj u kojem potvrđuje

S tim što su mejnstrim mediji sada u potpunosti fokusirani na usađivanje straha širu javnost sa non-stop izveštavanjem o sukobu u Ukrajini, možda ste propustili najnovije podatke koje je objavila Agencija za zdravstvenu bezbednost Velike Britanije, a koji opet pokazuju da se broj smrtnih slučajeva Kovid-19 povećao među bockanim stanovništvom dok je u opadanju među neBockanim stanovništvom u Engleskoj. 

U svim bockanim populacijama sada čini 90% svih Covid-19 smrtnih slučajeva u Engleskoj, ali ono što najviše brine ovu statistiku je da trostruko bockana populacija čini 76% tih smrtnih slučajeva. 

U proteklih nedelju dana videli smo kako Visa i Mastercard obustavljaju operacije u Rusiji, ističući koliko je ključno koristiti gotovinu u našoj svakodnevnoj potrošnji i ne dozvoliti vlastima da nametnu digitalni identitet i monetarni sistem, jer očigledno imaju moć da isključe naš pristup novcu pri pritisku na dugme.

Videli smo i objavu britanskog supermarketa Sainsbury da menjaju ime svog Pilećeg Kijeva u Chicken Kyiv's. Mi u "Ekspozeu" smo zaista šokirani kada smo pronašli ovu objavu od vrlina signala kod Sajnsberija koja nije dovela do toga da se Putin odmah preda i povuče svoje snage nazad u Rusiju. 

Ali ono što smo takođe videli je non-stop izveštavanje vodećih medija o sukobu u Ukrajini kako bi se odvratilo pažnja javnosti od drugih događaja, ulilo stanje straha širom nacije i informisalo ljude tačno kakvo bi njihovo mišljenje trebalo da bude o događaju koji se odvija hiljadama kilometara daleko.

To izveštavanje uključivalo je sve glavne novine i mejnstrim TV vesti koje su skočile na izjavu Koju je Putin dao u subotu 5 marta. 

Većina utičnica je zgodno izostavljena iz dela gde je Putin odmah rekao "ali hvala Bogu da nije došlo do toga".

Ali dok ste bili zauzeti hranjenjem propagande i lažima mejnstrim medija, (kao što su snimci palestinskih žena koje se suprotstavljaju vojnicima od pre nekoliko godina za koje vam je rečeno da je hrabra Ukrajinka, ili arhivirani snimci vojnih parada predstavljenih kao ruski borbeni avioni koji žestoko lete iznad Ukrajine), bez sumnje ćete propustiti najnovije podatke Kovid-19 koji su objavljeni u Engleskoj,  i možemo da garantujemo da će Vlada Velike Britanije biti izuzetno zadovoljna što jeste.

Agencija za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva (UKHSA) objavljuje nedeljni izveštaj o nadzoru bocke protiv Covid-19, od kojih je najnoviji objavljen u četvrtak, 3. marta 2022., a može se pogledati ovde.

Izveštaj sadrži podatke o slučajevima Covid-19, hospitalizacijama i smrtnim slučajevima prema statusu bockanja u Engleskoj između 31. januara i 27. februara, i ne čini apsolutno nikakvu uslugu Pfizeru i navodnoj efikasnosti njegove injekcije Covid-19.

Tabela 10 izveštaja prikazuje broj slučajeva Covid-19 prema statusu bockanja u Engleskoj i potvrđuje da je ogromna većina zabilježena među trostruko bockanom populacijom na milju zemlje –

IZVOR Strana 41

IZVOR Strana 41

U periodu od 31. januara do 27. februara u Engleskoj je bilo ukupno 1.090.929 potvrđenih slučajeva Covid-19, a trostruko bockano ih je činilo 615.949, dok je neBockana populacija činila samo 244.313 slučajeva, ali čak i tada je bilo 169 slučajeva. među decom.

Ukupno je bockana populacija činila 846.616 slučajeva, što znači da su činili 78% svih slučajeva Covid-19 između 31. januara i 27. februara, od kojih je 73% bilo trostruko bockano.

Tabela 11 izveštaja prikazuje broj hospitalizacija Covid-19 prema statusu bockanja u Engleskoj, i opet potvrđuje da je velika većina zabilježena među trostruko bockanom populacijom –

IZVOR Strana 42

IZVOR Strana 42

U periodu od 31. januara do 27. februara u Engleskoj je bila ukupno 7.931 potvrđena hospitalizacija Covid-19, a trostruko bockano je njih 4.558, dok je neBockana populacija činila samo 1.832 hospitalizacije, ali čak i tada 812 njih je bilo među decom.

Međutim, ovo nema nikakvog smisla kada pogledamo istorijske podatke. Deca nikada nisu bila u visokom riziku od teške bolesti zbog Covid-19, a znamo da je Omicron mnogo manje težak od navodne varijante Delta. Pa zašto su hospitalizacije među decom sada udvostručene nego na vrhuncu Delte?

IZVOR Strana 17

Da li je moguće da NHS i UKHSA varaju brojke sada kada je JCVI nečuveno preporučio da se svim deci od 5 do 11 godina ponuditi bocku protiv Covid-19? Vidimo li masovno testiranje dece koja su već hospitalizovana s ozledama kao što su slomljene kosti, kako bi se stekao utisak da bi eksperimentalna bockanja protiv Covid-19 bila od koristi deci?

Kada uključimo decu u brojke o hospitalizaciji, otkrivamo da je bockana populacija činila 77% svih hospitalizacija Covid-19 u periodu od 31. januara do 27. februara, od kojih je 4 u svakih 5 bilo trostruko bockano. Ali kada uklonimo decu, otkrivamo da je bockana populacija činila 86% svih hospitalizacija Covid-19 među starijima od 18 godina u Engleskoj.

IZVOR Strana 42

Tabela 12 izveštaja prikazuje broj umrlih od Covid-19 prema statusu bockanja u Engleskoj, i još jednom potvrđuje da je velika većina zabilježena među trostruko bockanom populacijom, ovoga puta u izuzetno zabrinjavajućem iznosu –

IZVOR Strana 43

IZVOR Strana 43

Između 31. januara i 27. februara bilo je ukupno 3.939 potvrđenih smrtnih slučajeva od Covid-19 u Engleskoj, a trostruko bockano je njih 2.704, dok je neBockana populacija činila samo 397 smrtnih slučajeva.

Sveukupno, bockana populacija je činila 90% svih smrtnih slučajeva od Covid-19 tokom ove četiri nedelje, sa 3.542 zabilježena smrtna slučaja. To znači da bockana populacija sada čini 9 od svakih 10 smrtnih slučajeva, a trostruko bockana populacija 4 od svakih 5 njih.

Ali ono što je ovdje najviše zabrinjava je činjenica da se čini da se stvari iz nedelje u nedelju pogoršavaju za potpuno bockanu populaciju i poboljšavaju za neBockanu populaciju, uprkos činjenici da injekcije navodno imaju do 95% efikasnosti protiv hospitalizacije i smrti, i činjenice Omicron je sada dominantna varijanta i navodno izaziva bolest koja nije gora od obične prehlade.

Sledeća tabela je uzeta iz Nedelje 48 – 2021 – Izveštaj o nadzoru bocke UKHSA i prikazuje broj umrlih od Covid-19 prema statusu bockanja u Engleskoj tokom novembra 2021.

IZVOR Strana 32

Ukupan broj navodnih smrtnih slučajeva od Covid-19 prema statusu bockanja između 1. novembra i 28. novembra 2021. godine, kao što je potvrđeno u tabeli 5 izveštaja UKHSA, bio je sledeći –

  • Ne bockano stanovništvo = 695 smrtnih slučajeva
  • Delimično bockana populacija = 96 smrtnih slučajeva
  • Potpuno bockana populacija = 2750 smrtnih slučajeva

U ovom trenutku UKHSA nije uključila zasebnu kolonu za trostruko bockane, već ih je grupisala sa dvostruko bockanim.

Tako da je zabrinjavajuće to pronaći tokom novembra, kada je Delta; teža varijanta, bila je dominantna, broj smrtnih slučajeva od Covid-19 među trostruko i dvostruko bockanim bio je samo 46 više od broja smrtnih slučajeva od Covid-19 uočenih kod trostruko bockanih između 31. januara i 27. februara 22. februara.

Ali ako grupišemo najnovije podatke o dvostrukom i trostrukom napadu zajedno, otkrićemo da je između 31. januara i 27. februara bilo 679 smrtnih slučajeva nego u novembru 2021., što predstavlja povećanje od 25 posto.

Dok su smrtni slučajevi među neBockanim prema najnovijim podacima pali na 397 sa 695 zabilježenih u novembru, što predstavlja smanjenje od 43 posto.

Da li su to brojke koje bismo očekivali da vidimo kada je Omicron mnogo manje težak od Delte, a bockana populacija bi trebalo da ima do tri doze zaštite sa navodnim 95% efektivnosti protiv hospitalizacije i smrti?

Mi sigurno ne mislimo tako, ali eto, dok ste bili zauzeti propagandom i lažima od strane mejnstrim medija, Vlada Ujedinjenog Kraljevstva objavila je podatke koji potvrđuju da je 90% svih smrtnih slučajeva Covid-19 širom Engleske među potpuno bockanom populacije, a trostruko bockani čine 4 od 5 njih.