Dok se svet fokusira na Ukrajinu, globalisti poput Klausa Schwaba sa Svetskog ekonomskog foruma napreduju

Svet izveštava o rusiji i Putinu koji je upravo preuzeo Ukrajinu nakon potpisivanja sporazuma sa dve ukrajinske republike koje su pozivale na njihovu nezavisnost od Ukrajine. Ali stvarna pretnja od strane globalista se praktično ignoriše.

Dok se svet fokusira na Ukrajinu, globalisti poput Klausa Schwaba sa Svetskog ekonomskog foruma napreduju

Mediji i svet fokusirani su na ruskog Vladimira Putina koji je upravo potpisao sporazum sa dve nezavisne republike u Ukrajini. Ovo je usledilo nakon što su Bajden i Kamala Haris nedeljama upozoravali na invaziju Rusije na Ukrajinu.

Ali dok se svet fokusira na Ukrajinu i Rusiju, postoji ogromnija sila o kojoj malo ko zaista govori – Novi svetski poredak.  Juče je bivši američki reprezentativac i sadašnji dekan Robertsonove škole vlade na Regent univerzitetu govorio o ovome.  Ona je sumirala svoje misli o Ukrajini sugerišući da je to možda samo smetnja, držeći naš fokus na Putinu, a ne na globalnim elitama koje nam oduzimaju građanske slobode.

Svetski ekonomski forum je jedan entitet koji mnogi povezuju sa globalizmom i Novim svetskim poretkom.  Posle nedavnih protesta u Kanadi i oštrog obračuna sa onima koji su protestovali, Kanada se gleda u novom svetlu.  Premijer Trudo smatra se Kanadskim kastrom za svoje postupke.  Mada je u parlamentu tvrdio da narod želi da bude slobodan u gradu Otavi, kamiondžije su protestovale zbog slobode od Trudoovih oštrih mandata vezanih za COVID.  Trudoovi komentari o slobodi bili su šokantni posle svega što je uradio narodu u toj zemlji.

Ali možda ovo nije iznenaрenje.  Klaus Švab se na Svetskom ekonomskom forumu hvalio Trudoom i drugima u kanadskom kabinetu koji su pripremljeni za globalizam.  U videu koji se svodi sa nekih društvenih platformi, Švab je podelio na ovu temu.

Trudoova potpredsednica vlade, Kristija Frilend je u Trudoovom kabinetu.   Ona takođe podržava Trudoove postupke za uklanjanje građanskih sloboda od naroda Kanade.  Kao što smo izvestili, njen deda je bio nacista na visokom nivou u Drugom svetskom ratu i ona je obožavalac Džordža Soroša.  Članica je i Odbora poverenika Svetskog ekonomskog foruma.

Podelili smo brojna upozorenja pojedinaca kao što je italijanski nadbiskup Vigano koji je podelio:

DRAGI AMERIKANCI, DRAGI PRIJATELJI, već dve godine se širom sveta sprovodi globalni državni udar, koji već neko vreme planira elitna grupa zaverenika porobljenih u interesu međunarodnih visokih finansija. Ovaj državni udar je omogućio hitnu pandemiju koja se zasniva na premisi virusa koji ima stopu smrtnosti gotovo analognu onoj kod bilo kog drugog sezonskog virusa gripa, na delegitimizaciji i zabrani efikasnih tretmana, i na distribuciji eksperimentalnog genskog seruma koji je očigledno neefikasan, a koji takođe jasno nosi sa sobom opasnost od ozbiljnih, pa čak i smrtonosnih neželjenih efekata. Svi znamo koliko su mejnstrim mediji doprineli podršci suludom pandemijističkom narativu, interesima koji su u pitanju, i ciljevima ovih grupa moći: smanjenju svetske populacije, čineći one koji preživljavaju hronično bolesnim, i nametanjem oblika kontrole koji krše osnovna prava i prirodne slobode građana. Pa ipak, dve godine nakon što je počela ova groteskna farsa, koja je odnela više žrtava nego rat i uništila društvenu tkaninu, nacionalne ekonomije, i same temelje vladavine prava, ništa se nije promenilo u politici Nacija i njihovom odgovoru na takozvanu pandemiju.

Pojedinci kao što su Mikele Bachmann i nadbiskup Vigano su u pravu.  Moramo se zajedno založiti za slobodu i život.  Mi smo većina.