Disney se udvostručuje na promociji pedofilije, želi da se sva deca neguju u državnim školama

Ljudi koji vode Disney su ljuti zbog činjenice da je guverner Floride Ron DeSantis potpisao novi zakon koji ima za cilj da zaštiti decu od doterivanja u kult LGBTQ-a dok pohađaju javnu školu.

Disney se udvostručuje na promociji pedofilije, želi da se sva deca neguju u državnim školama

Predlog zakona o roditeljskim pravima u obrazovanju, koji su mediji pod kontrolom korporacije lažno nazvali predlogom zakona "ne reci gej", osmišljen je da zaštiti učenike od indoktriniranja i ispiranja mozga radikalnim nastavnicima i savetnicima koji pokušavaju da gurnu homoseksualnost ili transrodnost na njih. I Dizni je uznemiren zbog ovoga.

"Naš cilj kao kompanije je da ovaj zakon bude ukinut od strane parlamenta ili oboren pred sudovima, a mi ostajemo posvećeni podršci nacionalnim i državnim organizacijama koje rade na tome da to ostvare", tvitovao je zvanični Tviter nalog kompanije Volt Dizni u znak protesta protiv toga da deca imaju pravo da im umovi ne budu seksualno zlostavljani od strane LGBTQ perverznjaka.

"Posvećeni smo tome da se zalažemo za prava i bezbednost LGBTQ+ članova Dizni porodice, kao i LGBTQ+ zajednice na Floridi i širom zemlje."

Prema Dizniju, koji tvrdi da je "naklonjen porodici", zakon o Floridi "nikada nije trebalo da bude usvojen i nikada nije trebalo da bude potpisan u zakonu".

Dizni mrzi belce i voli pedofiliju

Dizni je već dugi niz godina na stazi za pedofiliju. Još 2017. godine, na primer, kompanija je podnela patent za robote za seks igračke za decu.

Dizni takođe ima opsesiju demonizmom i veštičarenjem, i koristi svaku priliku koju dobije, bilo u tematskim parkovima ili u televizijskim emisijama, da izloži nevinu malu decu ovim predmetima.

U prvim danima plana vuhanske koronavirusa (COVID-19) Diznijevi tematski parkovi hapse pokrovitelje koji su odbijali da se podvrgnu proverama temperature.

Dizni takođe podržava ropstvo, pošto je snimao filmove poput Mulana u Kineskom gradu Sinđijangu, gde se muslimani Ujghur muče u koncentracionim logorima.

U skorije vreme, Dizni imperija gura "probuđenu" agendu na svojim zaposlenima koja uključuje udaranje po belcima i promovisanje teorije kritične rase (CRT).

Na listi i na listi ide – i da razmislim, milioni Amerikanaca i dalje svojevoljno posećuju Diznijeve tematske parkove i gledaju Diznijeve filmove i TV serije sa svojom decom, granatiraju svoj teško zarađeni novac pedofilima zaduženim za brend.

DeSantis je u međuvremenu izdao saopštenje podrške roditeljima sa Floride i njihovoj deci, koji sada imaju odlaganje, doduše maloletnog, od beskrajnog baraža napada koji dolazi iz kulta LGBTQ.

"Prava roditelja su sve više pod napadom širom zemlje, ali na Floridi se zalažemo za prava roditelja i osnovnu ulogu koju igraju u obrazovanju svoje dece", rekao je DeSantis.

"Roditelji imaju svako pravo da budu informisani o uslugama koje se nude svom detetu u školi i treba da budu zaštićeni od škola koristeći nastavu u učionicama kako bi seksualizovali svoju decu od pete godine."

Poručnica Gov. Dženet Nunjez takođe je izdala saopštenje u kojem osuđuje kompanije poput Diznija zbog protivljenja zakonu.

"Ovim zakonom se odbija da se školskim odborima i sindikatima prosvetnih radnika omogući da sakriju informacije o učenicima od svojih roditelja", rekla je ona.

"Pored toga, zabranjuje se rasprava u učionicama u ocenama K-3 o rodnoj orijentaciji i seksualnom identitetu. Tokom cele ove zakonodavne sednice, ovaj zakon je zlonamerno zlonameran od strane onih koji preferiraju slogane i zvučne ujede u odnosu na suštinu i zdrav razum."

Nunjez je obećala da ni ona ni DeSantis nemaju nikakve planove da odstude od tih "probuđenih korporacija" i njihove "iste umorne taktike koja je strmoglava u licemerje".

"Kao majka troje dece posvećena sam zaštiti prava roditelja", zaključila je ona.