CDC priznaje da su PCR testovi prevara... pa šta je onda sa poslednje dve godine?

Američki centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) konačno priznaju da PCR testovima nema mesta u pokušaju da se otkrije prisustvo Wuhan koronavirusa (Covid-19) u telu osobe.

CDC priznaje da su PCR testovi prevara... pa šta je onda sa poslednje dve godine?

Rochelle Walensky, glavni pas lažne federalne agencije, rekla je za ABC News u nedavnom intervjuu da "nova nauka" pokazuje da PCR testovi ne rade i da ih vlada više ne koristi.

"Sa svom tom naukom zajedno, krenuli smo napred sa preporukama za izolaciju od pet dana izolacije nakon čega sledi pet dana pod maskom", objasnio je Walensky o novim smernicama (pogledajte intervju u nastavku).

Pitanje zašto nismo uključili test je jednostavno zato što znamo da PCR može ostati pozitivan do 12 nedelja. Dakle, imali bismo ljude u izolaciji jako dugo da se oslanjamo na PCR.

Da li Rochelle Walensky ikada govori istinu?

Već je ranije otkriveno u dokumentima direktno iz američke Uprave za hranu i lekove (FDA) da su PCR testovi razvijeni bez ikakvih izolovanih uzoraka Fauci gripe jer ne postoje.

Umesto toga, FDA je koristila običnu gripu za "kalibraciju" testova, za koje sada znamo da proizvode izuzetan broj lažno pozitivnih.

Međutim, CDC-u je trebalo mnogo vremena da uhvati korak sa najnovijom naukom. Sama Walensky već mnogo meseci gura laži o tome kako “podaci” (bazirani na lažnim rezultatima PCR testa) sugerišu da ljudi moraju u žurbi da se “bockaju” i “pojačaju” kako bi zaustavili epidemiju.

Još u septembru, Walensky je zapravo priznala da su njene smernice o poboljšanju zasnovane na "nadi", a ne na podacima.

"Dakle, zapravo postoji nada - još nemamo podatke", rekao je Walensky voditeljici emisije "TODAY" Savannah Guthrie.

“Znamo da su viši nivoi zaštite sigurno u alfa varijanti rezultirali manjim prenosom i još nismo videli podatke, ali se nadamo da će vas pojačivač ne samo zaštititi, već vam pružiti viši nivo zaštite, ne samo protiv delta varijante, ali protiv širokog spektra varijanti. To takođe može smanjiti razinu virusa koji imate i učiniti ga manje prenosivim.”

Sada, punu godinu i po nakon što je ostatak sveta shvatio da su PCR testovi lažni, Walensky konačno priznaje istinu i o tome. Pitanje je: hoće li Branch Covidians slušati ili će nastaviti da se "testiraju" u večnoj panici dok nose masku i dobijaju pojačanje svaki put kada im Walensky to kaže?

„A ipak, kompanije i vladine agencije i dalje se vrte i govore ubod ili sedmični test, zar ne?“ upitao je jedan uznemireni komentator o tome kako će se PCR testiranje verovatno nastaviti bez obzira na ovo poslednje priznanje Walenskog.

“Kada počinju suđenja za izdaju?” upitao je drugi.

“Nije ni čudo što je covid u porastu”, napisao je drugi, sugerirajući da je jedini razlog zašto još uvek imamo “slučajeve” lažni rezultati PCR testa. “I vlada planira da pošalje testove svima? Sigurno ćemo ponovo zaključati. Pratiti nauku? Da, tačno.”

Drugi je napisao da je srebrni deo svega toga to što bi kroz sve ovo moglo konačno postati opšte poznato da „ugrušavanje“ ne funkcioniše i samo podstiče epidemiju, sprečavajući da se ikada završi.