18 laži o Covid-19 i Covid-19 bockama; i 18 istina koje su osmišljene da prikriju

18 laži o mRNA bockama i Covid-19

18 laži o Covid-19 i Covid-19 bockama; i 18 istina koje su osmišljene da prikriju
 • mRNA bocke nisu genska terapija
 • mRNA bocke su samo visokotehnološka verzija vaše obične bocke protiv gripa.
 • mRNA bocke ne uništava vaš imuni sistem za nekoliko dana
 • mRNA bocke ne napuštaju mesto injekcije u vašem deltoidnom mišiću ramena
 • mRNA bocke su bezbedne
 • mRNA bocke su efikasne
 • mRNA bocke vremenom opadaju u efikasnosti
 • Maske nas sve štite od Covida
 • Masovna bockanja treba da se desi tokom pandemije
 • Zaključavanja su korisna
 • Imunitet na bocke je jednako dobar ili bolji od prirodnog imuniteta
 • Terapeutika kao što su vitamin D, ivermektin. Budezonid, intravenski vitamin C, vodice za ispiranje usta sa cetilpiridinijum hloridom, cinkom i kvercetinom. N-acetilcistein (NAC), hidroksihlorokin su neefikasni i/ili opasni i treba ih odbiti.
 • Bocke ne izazivaju pobačaj.
 • Miokarditis posredovan bockom je blag.
 • Ruke i površine mogu širiti Covid. Zato bismo trebali primeniti sredstva za dezinfekciju ruku
 • Asimptomatski ljudi mogu preneti Covid
 • Bocke su efikasne protiv Omikrona
 • Protein Spike je najbolja virusna komponenta za upotrebu u bocki

18 Istina koje su ove obmane osmišljene da prikriju

 1. mRNA bocka je genska terapija, jer reprogramira bockane ćelije na genetskom nivou za proizvodnju proteina Covid spike.

 2. mRNA bocke predstavljaju 1273 aminokiseline Wuhan HU1 (Wuhan alpha) spike protein vašem imunološkom sistemu. Ali onda oni oštećuju vaš imuni sistem do tačke u kojoj je veća verovatnoća da ćete biti zaraženi Covidom nego osoba bez bockanja.

  Dakle, u stvari su one protiv bocke. Prava bockanja obezbeđuje dugotrajan imunitet, kao što oporavak od infekcije obezbeđuje dugotrajan prirodni imunitet. mRNA bocka pružaju samo kratkoročni imunitet na nekoliko meseci. onda one postaju negativne u efikasnosti i postaju anti-bocke. Dakle, potpuno bockani su pravi antibockani, budući da su potpuno antibockani,

 3. RNK koja nije zaštićena lipidnim nanočesticama je zaista uništena za nekoliko dana. mRNA bocke koje imaju lipidne nanočestice nisu. Ovo je očigledno iz poznate činjenice da ostavljanje razmaka od 12 nedelja između 1. i 2. uboda proizvodi 3,5x jači odgovor antitela nego ostavljajući razmak od 4 nedelje (https://todaynewspost.com/news/world/uk-news/ duži-razmak-između-pfizer-jabs-pojačava-antitijela-odgovor-kod-stariji/ ).

  Dakle, u tih dodatnih 8 nedelja pauze, nešto se kumulativno dešava. To nešto može biti samo povećanje proizvodnje proteina. Zaista, DNK bocka iz Astrazeneca proizvodi 4x veći odgovor antitela s razmakom od 12 nedelja između prve dve injekcije i 18x većim odgovorom antitela s razmakom od 45 nedelja (https://www.foxnews.com/health/astrazenecas-covid- 19-vakcina-jači-imunitet-45-nedjelja-gap-kompanija).

Dakle, 12-nedeljno ponašanje mRNA bocki jedva da se razlikuje od ponašanja DNK bocke. Ali DNK bocke čine trajnu promenu u DNK vaše ćelije (dodavanje DNK proteina šiljaka u ćelijska jezgra bockanih ćelija). Stoga je mRNA jednako trajna kao i DNK (sigurno do 12 nedelja).

mRNA se ne razgrađuje u prva 2 dana kako bi trebalo. Premaz od lipidnih nanočestica čini ga gotovo jednako postojanim kao DNK bocke. Druga mogućnost za koju je švedski () pokazao da je moguća je da se mRNA upisuje u jezgra vaše ćelije procesom koji se naziva reverzna transkripcija. DNK bi se trebala zapisati u RNK, koja se aktivira da programira ribozome vaše ćelije da prave proteine.

To je transkripcija. Reverzna transkripcija se događa kada se RNK upiše u vašu nukleinsku DNK

      4.Kada ste bockani, pritisak koji se vrši kroz sićušnu iglicu prisiljava bocku koja sadrži 14,4 triliona (Pfizer) ili 48 triliona (Moderna) kopija RNK proteina Wuhan Alpha Spike u omotaču nano lipidnih čestica u vaše deltoidne mišićne ćelije i u intersticijalne ćelije. prostor između tih ćelija.

Ako nemate sreće, jer se niko ne trudi da aspirira bockanja, što je nekada bila standardna praksa, kada je zdravlje pacijenta bilo zabrinuto, igla udari u venu i dobijete trilione šiljastih proteina koji se pune pravo u vaše srce. Ako imate sreće, tada se intersticijska tečnost između vaših mišićnih ćelija odvodi u vaš limfni sistem, a odatle u vaš krvotok i odatle u vaše srce u manjoj količini i mnogo sporijom brzinom.

Ali nemojte pogrešiti. Vaš imuni sistem prepoznaje svaku bockanu ćeliju koja počne proizvoditi šiljaste proteine ​​i šalje T ćelije ubice da je unište. Ako je ta ćelija u vašem ramenom mišiću u redu. Ako je ta ćelija u vašem srčanom mišiću ili mozgu – nije u redu. Profesor Neils Hoibe sa Univerziteta u Kopenhagenu (781 publikacija, 44.327 citata) opisuje ovaj proces u video snimku sa dr Johnom Campbellom (obojica paze da se ne vide kao previše antivaksni) – https://www.youtube.com/watch? v=hkopHLQjtVQ

5. Regulatorna kancelarija za lekove Ujedinjenog Kraljevstva potvrdio je da su u periodu od dvanaest meseci bocke protiv Covid-19 izazvale 5 puta više smrtnih slučajeva od ukupnog broja smrtnih slučajeva zbog svih drugih dostupnih bocki zajedno u protekloj 21 godini

6. Najnoviji australijski podaci za prvu sedmicu 2022. godine od 2. do 8. januara 2022. pokazuju da je kod potpuno bockanih Australijanaca sada 10,72 puta veća verovatnoća da će se zaraziti Omikronom u odnosu na neBockane Australijance

Evo brojeva slučajeva za nedelju 1 u NSW...

Srednja tačka perioda od 2022. januara 2. do 2022. januara 8. bila je 2022. januar 5, kada je 93,62% u potpunosti prebačeno u NSW, a 95,04% je prvo dozirano. Dakle, 4,96% je bilo nebockano – https://www.covid19data.com.au/vaccine-forecasts

Dakle, omjer stopa slučajeva prve nedelje u januaru u Novom Južnom Walesu u Australiji bio je (4,96 x 159,325)/(787 x 93,62) = 10,72x

Ili drugačije rečeno, 787 slučajeva Omicron slučajeva u NSW-u u prvoj nedelji ove godine nije bilo bockano, a 160.793 je bilo pojedinačno ili dvostruko ili trostruko bockano.
To znači da je manje od pola procenta slučajeva bilo u neBockanom, a više od 99,5% slučajeva je bilo u bockanom. Sada je to za vas pandemija bockanih. Efektivna doza? U redu. Pa efektno.

7.Vakcine ne opadaju. Bockani imuni sistem opada

Bocke ne mogu da oslabe u efikasnosti. Oni su digitalni. Oni vašem imunološkom sistemu pokazuju antigen šiljastog proteina i simuliraju sistemski napad kako bi uverili vaš imuni sistem da taj spike protein shvati ozbiljno. Onda nema NIŠTA više za pravu bocku.

Deluju 2-3 nedelje, što je normalno trajanje virusne infekcije. Tada bi trebalo da napuste vaše telo. Dakle, ne padaju, ne mogu, nestaju. Nemaju i ne mogu pasti u efikasnosti u 2. ili 3. ili 4. ili 5. mesecu jer u tim mesecima nemaju šta raditi. Radnik koji je završio ugovor o radu u nekom preduzeću ne radi manje efikasno za to preduzeće. Više nije zaposlen. .

Ali genetske bocke nastavljaju da neprestano proizvode šik proteine. Oni oštećuju vaš imunološki sistem. Stoga je vaš imuni sistem taj koji slabi. U Velikoj Britaniji su toliko oštetili naš imunološki sistem da bocke sada imaju ogromnu negativnu efikasnost do -60% prema najnovijim podacima UKHSA za kraj 2021. (1. nedelja izveštaja o nadzoru bocke).

Problem sa genetskim bockama o kojima NIKO ne govori je u tome što one ne prestaju da proizvode spike proteine. Nastavljaju da ih proizvode sve više. Pitao sam Astru Zenecu koliko će dugo nakon bockanja moje ćelije proizvoditi šiljke? Rekli su da ne znamo da to još istražujemo. Znam jer sam studirao ćelijsku biologiju na Kembridžu. Svaka bockana ćelija nastaviće da proizvodi šiljke proteina sve dok ne umre ili je ubiju vaše T ćelije ubice.

Bockanja obaveštava vaš imunološki sistem da su šiljasti proteini vrlo opasni antigeni (simulacijom sistemske infekcije koja se poklapa sa prezentacijom antigena šiljastog proteina). Dakle, ona ubija proteine ​​šiljaka i ubija svaku ćeliju u vašem telu koja je bockana jer su sve te ćelije genetski reprogramirane od strane bocke da naprave šiljaste proteine.

Dakle, vaše telo ulazi u večni građanski rat u kojem se sve više vaših imunoloških resursa troši na ubijanje bockanih ćelija. Pfizer sadrži 14,4 triliona 1273 kopija mRNA proteina šiljke aminokiseline, a Moderna 48 triliona – pogledajte ovde. U svom telu imate samo između 6 i 36 triliona ćelija (u zavisnosti od toga kako ih brojite). Neke od ovih ćelija kao što su ćelije srčanog mišića i moždane ćelije se ne zamenjuju. Ako se bockaju, izgubićete ih na neodređeno vreme. Miokarditis je uzrokovan time što T ćelije ubice uklanjaju bockane srčane ćelije.

Ovo postaje gore u 2. udarcu i još gore u 3.. Možda mislite da su bocke sigurne, ali vaš imunološki sistem bi se razlikovao jer ubija svaku bockanu ćeliju koju može pronaći. Zapravo, bocka je ta koja ga obučava za to. Upravo ovaj građanski rat čini da efikasnost bocke izgleda kao da se smanjuje. Nije, odgovor vašeg imunološkog sistema se smanjuje. Razvijate VAIDS, sindrom imunodeficijencije stečenog bockom.

8.Brownstone Institut ima preko 150 studija koje pokazuju da maske ne pomažu – https://brownstone.org/articles/more-than-150-comparative-studies-and-articles-on-mask-ineffectiveness-and-harms/

9.Dr. Roger Hodkinson, bivši predsednik Kraljevskog koledža lekara i hirurga u Kanadi (sa sedištem u Ottawi), i poslednjih 20 godina predsednik kompanije za medicinsku biotehnologiju sa sedištem u Severnoj Karolini, objašnjava u ovom videu zašto ne bi trebalo da se bockate u sredinom pandemije (kada postoji ogromna količina virusa koji treba raditi na prevazilaženju bocke).

On je medicinski specijalista patologije, koja uključuje virusologiju, koji je studirao medicinu na Univerzitetu Cambridge u Velikoj Britaniji. On podseća medicinski establišment da je primarno pravilo bockanja da to nikada ne radite za vreme pandemije.

10.Ciljano zaključavanje bolesnika i ugroženih bilo bi bolje, ali još uvek nije optimalno. Opšta blokada sutra ubija 2 osobe za svaku osobu koju danas spasu. Sve ovo je detaljno pokriveno Velikom Baringtonovom deklaracijom, koja sada ima 920.000 potpisa (25. januar 2022.).

Ali odgovor je sada i oduvek je bio da se u karantin stavljaju bolesni, a ne zdravi (koliko god bili ranjivi). Svaka porodica je trebala dobiti temperaturni pištolj (trošak bi bio 8 x 20 miliona = 160 miliona dolara). I svako ko ima temperaturu trebao je biti izolovan dok više ne bude imao temperaturu.

Štaviše, sve velike prodavnice i lokali, stanice metroa itd. trebale su ih imati na vratima i trebale bi ih imati danas ako smo zapravo želeli da zaustavimo širenje, a ne da izolujemo ljude jedni od drugih.

11.Bocke simuliraju infekciju od koje bi vas trebale zaštititi. Stoga ne mogu biti bolji od prirodnog imuniteta koji simuliraju. Da li je neki Elvisov imitator bolji od kralja? CDC sada priznaje da je prirodni imunitet bolji od imuniteta od bocke (da su ga poricali koliko god su mogli) – https://fee.org/articles/cdc-natural-immunity-offered-stronger-protection-against-covid- nego-vakcine tokom-delta-talasa/

U prirodnoj infekciji imuni sistem zaista usitnjava celi virus na segmente i stvara različita antitela za svaki segment. Prirodni imunitet stoga dovodi do 8 puta više vrsta antitela od bockanja koja predstavlja samo 1/8 virusnih proteina vašem imunološkom sistemu.

Štaviše, imuni sistem nema Alchajmerovu bolest. Ne zaboravlja šta je naučio od prave infekcije. Da jeste, svi bismo umrli od ospica. Šeme pasoša bocke su uskraćivanje prirodnog imuniteta. Oni se ne razlikuju od toga što je ajatolah Knomeini ukinuo Newtonove zakone tokom Iranske revolucije i ništa manje uzaludni.

Bockani ljudi imaju oštećen imuni sistem i stoga imaju veće virusno opterećenje za Omicron od neBockanih ljudi i veću stopu infekcije i verovatnije je da će preneti Covid od neBockanih, od kojih mnogi imaju prirodni imunitet koji VAIDS nije ugrozio.

12.Ovde je data detaljna analiza efikasnosti ranog lečenja neBockanim terapijskim sredstvima iz 722 kliničke studije – https://rightsfreedoms.wordpress.com/2021/05/29/covid-19-early-treatment-real-time-analysis -od-659-studija/

13. VAERS – https://vaers.hhs.gov/data/datasets.html

VAERS-u je prijavljeno 48 slučajeva sepse u 2020. = 4 mesečno
Bilo je 1364 slučajeva sepse za 2021. godinu, što čini prosek = 114 mesečno
Bilo je 63 slučaja sepse od 1. do 14. januara 2022. = 139 mesečno.
VAERS-u su prijavljena 23 spontana pobačaja u 2020. = 2 mesečno.
U 2021. godini bilo je 1299 spontanih pobačaja = 108 mesečno
Bilo je 46 spontanih pobačaja od 1. januara 2022. do 14. januara 2022. = 110 mesečno

14. Miokarditis ima stopu smrtnosti od 56% u roku od 4,3 godine prema American Heart Association – https://www.vaccinedeaths.com/2021-11-08-vaccine-induced-myocarditis-children-50percent-fatality-rate.html

Dr. Anthony Hinton, konsultant-hirurg sa 30 godina iskustva u radu za Nacionalnu zdravstvenu službu Ujedinjenog Kraljevstva (NHS), upozorio je da miokarditis povezan sa virusom korona (Covid-19) u Wuhanu ima stopu smrtnosti od 20 posto kod dece nakon dve godine, a stopa smrtnosti od 50 posto za pet godina.

U tvitu, Hinton je objasnio da virusni miokarditis "nije blag", dodajući da je "[to] mrtav srčani mišić". Čak i sugerisati da je miokarditis na bilo koji način blag, slično je reći da je osoba "malo trudna", dodao je škotski televizijski voditelj i autor Neil Oliver.

Medicinski časopis American Heart Association Circulation objašnjava da miokarditis rezultira stopom smrtnosti od 56% za 4,3 godine. Miokarditis gigantskih ćelija imao je 80% smrtnosti u pet godina.

Ispitivanje lečenja miokarditisa prijavilo je stope mortaliteta za miokarditis potvrđen biopsijom od 20% i 56% nakon 1 godine i 4,3 godine, respektivno. Ovi rezultati su slični opservacijskim podacima klinike Mayo o petogodišnjim stopama preživljavanja koje se kreću od približno 50%. Preživljavanje sa miokarditisom gigantskih ćelija je znatno niže, sa <20% pacijenata koji prežive 5 godina – https://www.ahajournals.org/doi/full/10.1161/circulationaha.105.584532

15. Covid je respiratorna bolest koja se širi mikro-kapljicama vode u vazduhu, a ne drhtanjem ruku ili površinama. Dr Peter McCulloch – Covid-19 Drugo mišljenje čiji je domaćin senator Ron Johnson – DISKUSIJA OBAVEZNO VIDETI.

16. Kašalj i kijanje šire bolesti. Asimptomatski ljudi ne vode rat sa covidom, niti su pobedili u ratu sa covidom. Oni to ne šire. Vi ga širite kada se borite protiv njega, a još niste dobili bitku. Covid se širi sa „simptomatskih ljudi na podložne ljude“ Dr Peter McCulloch – Covid-19 Drugo mišljenje čiji je domaćin senator Ron Johnson – DISKUSIJA OBAVEZNO VIDETI.

17. Genetske bocke su zastarele 3 godine

Ovogodišnja bocka protiv gripe je kombinacija prošlogodišnjeg virusa gripe i što većeg broja virusa iz godina pre toga. Oni se inaktiviraju i pokazuju vašem imunološkom sistemu bockanjem. Razlog zašto bocke protiv gripa nisu veoma efikasne je to
influenca je programirana da proizvodi varijante brže nego što čovečanstvo može proizvesti i da dobije odobrenje za nove bocke protiv gripe.

Dakle, svaka bocka protiv gripa je zastarela pre nego što se primeni. Situacija je gora sa snimcima Covid-19. Sada je 2022. Kakva je korist od pogotka protiv šiljastog proteina virusa identifikovanog 2019. godine? Zastario je 3 godine. Zbog toga ima skoro nultu efikasnost protiv Omikrona u početku i apsolutno nultu efikasnost nakon nekoliko nedelja i progresivno povećava negativnu efikasnost nakon toga.

Ideja da biste trebali izgubiti posao jer niste primili imunodestruktivnu, 3 godine zastarelu bocku za varijantu Covida koja više ne postoji je više nego apsurdna.

Da je Pfizer-u stalo do vašeg zdravlja, ažurirali bi RNK u bockama na Beta, na Delta i sada na Omicron. To rade svake godine sa bockom protiv gripa. Zašto se to nije dogodilo sa bockama, koje su sada zastarele 3 godine?

Studija Univerziteta u Torontu pokazala je da dvostruko bockani ljudi nisu imali apsolutno nikakvu merljivu zaštitu od Omikrona – prijem 2 doze bocke protiv COVID-19 nije štitio od Omikrona. Efikasnost vakcine protiv Omicron-a bila je 37% (95%CI, 19-50%) ≥7 dana nakon primanja mRNA vakcine za treću dozu. – https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.30.21268565v1

Dopunska zaštita će biti zbog toga što je imunološki sistem stavljen u stanje hiper uzbune i stoga će biti prolazan i trajati maksimalno oko 2 meseca (kao što podaci o omjeru slučajeva sada pokazuju).

18.Pogrešna bocka i prava bocka

Covid spike protein ima 1/8 proteina u cijelom virusu. Imuni sistem uništava viruse i stvara antitela za svaki rezultirajući proteinski segment. Najpatogeniji deo virusa Covid-19 je spike protein. Stoga je apsolutno pogrešan deo virusa za korištenje u bockanju.

Dr Richard Fleming je otkrio da su istraživači već pokazali da nukleokapsidni deo virusa (slučaj za jezgro) proizvodi učinkovitiju bockanje koja nije patogena. Ispravna bocka bi zapravo koristila segmente svih poznatih varijanti Covida i namerno isključila njihove šiljaste proteine ​​koji su poznati patogeni. Vrsta bockanja treba da bude standardna (kao Sputnjik), a ne genetska.

Dakle, u sažetku, Pfizer i Moderna snimci koriste pogrešan deo pogrešne varijante u pogrešnoj vrsti metode bockanja. Oni bi trebali koristiti delove bez šiljaka svih varijanti u negenetskoj bocki. To bi bilo bezbedno i efikasno JER sve što bockanja jeste način da se telo ubedi da je zaraženo.

Onda dobijete, kroz bocku, lošu kopiju onoga što biste dobili prirodnom infekcijom. Bockanja nikada ne može biti tako efikasna kao stvar koju pokušava simulirati ili oponašati. Mislim da li je imitator Elvisa ikada tako dobar kao kralj?

“Ne samo da ove bocke ne deluju ako pogledate odobrenja za hitnu upotrebu. Ali podaci jasno pokazuju da oni potiskuju naš imuni sistem. Oni potiskuju našu proizvodnju interferona. One smanjuju našu proizvodnju ključnih pomoćnih T ćelija. Kada se ljudima daju bocke Moderna i Pfizer, a zatim bocka protiv gripe, oni ne podižu imuni odgovor na gripu. Zatupljen je.

Znamo da T ćelije, kritične ćelije u urođenom sistemu, opadaju nakon prvog ubrizgavanja Pfizer bocke. Znamo da je prirodni imunitet, imunitet od osobe do osobe, dugotrajan, obezbeđuje memorijske ćelije unaprijed, ne samo da obezbeđuje IgM (imunoglobulinska Mu antitijela) i IgG (imunoglobulinska gama antitela), već obezbjeđuje kritična IgA antitijela za naša pluća i naš Gastro Intestinalni trakt.

Znamo da ako ste bili izloženi gripi ili citomegalovirusu, verovatno već imate određeni prirodni imunitet. A ono što sada znamo nedavno je da sam rekao ljudima da su ove bocke samo izdvojile šiljasti protein SARS CoV Wuhan HU1 varijante (Wuhan alpha) i što smo se dalje udaljavali od toga, to smo više vršili selekciju pritiska na delta varijanti i mu i lambda varijanti ali evo u čemu je stvar...

Ono što sada znamo je da najveći prirodni imunitet na ovaj virus dolazi od njegove nukleokapsidne komponente (ne proteina šiljaka) koji možete dobiti samo ako ga dobijete od osobe do osobe (prenos), ti podaci su nedavno izašli. Dakle, oni čak ni ne bockaju za pravi krvavi deo virusa za početak i kao što sam već rekao mi smo uvek radili bocke gde smo uzimali sve varijante sa svim delovima i to ubrizgali u vas tako da vaše telo napravi imuni odgovor na sve varijante i sve delove. Tako da prokleto dobro radi.

Ovo je najviše – ovo je bukvalno Jurski park. Alat su im dali ljudi kojima su stajali na ramenima. Neki od toga je bio posao koji sam uradio, a koji su bukvalno ukrali iz posla koji sam radio ranih 1990-ih na upalu, gde su koristili taj Shi Zeng Lee da bi pomogla da formulira kako će staviti taj glikoprotein 120 tamo” – Dr Richard Fleming u Brighteon Conversations.